Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám minden haveromra azt...

Anyám minden haveromra azt hiszi, hogy a pasim, és nem érti meg hogy a barátság nem egyenlő a szerelemmel?

Figyelt kérdés

Nagyon unom mar. Ha szoba jon valamelyik fiu baratom, mindig jon azzal, hogy biztos szerelmes vagyok bele, neki elmondhatom, meg ilyenek. Ha elmegyek valamelyikukkel setalni mindjart jon azzal, hogy miert van az, hogy minden nap mas pasival jarok el.

Nem erti meg, hogy nekem ezek a fiuk nem tetszenek, es en se nekik. Tenyleg csak barati/haveri kapcsolatom veluk.

Miert csinalja ezt? Olyan kinos mikor tarsasagban emlegetni kezdi, hogy xyba milyen szerelmes vagyok, en meg magyarazkodhatok.

15/l

2016. okt. 28. 20:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
15%

17-es, 10/9 AKAR valamit a másiktól, főleg, ha az illető egy kamaszfiú (vagy fiatal felnőtt), a "lánybarátja" pedig jól néz ki.

NE kergess illúziókat (na, ezt nem így mondják), a barátai zöme elkapná a lányt, ha tehetné.

Kérdező: értem a problémádat, de ez így sok... a te korodban én is srácokkal barátkoztam (meg most is jobban kijövök velük), de volt 1-2 ÁLLANDÓ! haverom, és kész.

Ha azt látták volna, hogy 5-6-7 sráccal mászkálok, tuti kiakadtak volna.

2016. okt. 29. 09:29
 22/35 anonim ***** válasza:
94%
Same story :( szerintem hagyd rá, vagy ironizálj ha normálisan mondod neki úgysem hagyja abba .
2016. okt. 30. 09:02
 23/35 anonim ***** válasza:
89%

eh gyakori az internet pöcegödre lol ezek a válaszok... ha egy 15 éves lány fiúk társaságában van, rögtön dugni fognak ez igen ecsém.. sok kiéhezett makkjancsi ne itt vezesse le a feszkót ha lehet..

kérdezőnek : mond el a szüleidnek csak barátok ,és a fiúkkal jobban kijössz (mint ahogy a lányok egy jó része így van ezzel) és ha komoly lesz vkivel majd szólsz.

2016. okt. 30. 10:37
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
23 neked mennyi gyereked van?
2016. okt. 30. 16:26
 25/35 anonim ***** válasza:
94%
Aki szerint az anyjának köze van hozzá az kifejtené hogy miért?
2016. okt. 31. 02:07
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Mert az ő korában nem volt divat az, hogy a kis lányok srácokkal lógnak. Talán azért. Nincs fiú-lány barátság.
2017. febr. 13. 17:11
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, az egy dolog hogy te nem hiszel benne, de attól még van.
2017. febr. 13. 17:47
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
A sötéteknek van igen. Azért habarodnak bele a haverokba pasi mellett. :) Hogy van nekik ^^. Ezért megy tönkre csomó kapcsolat, mert van. Azért kellett az exemnek is más pasi, mert van :)
2017. febr. 13. 18:02
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
A saját tapasztalatod alapján eldönteni elég buta dolog. Mintha Trump alapján ítélnéd el az összes amerikait.
2017. febr. 13. 21:15
 30/35 anonim ***** válasza:
Félt
2017. ápr. 14. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!