Miért a gyereknek kell látogatnia a szüleit? A szülők miért nem mennek a gyerekeikehez?
Figyelt kérdés
Mióta elköltöztem a szüleimtől meg tudom számolni hányszor jöttek ők. Amig csak 40 kmre laktam,addig is max félévente,de mióta ország másik végén lakunk a férjemmel,kétszer voltak 5 év alatt. Nem betegek,van kocsijuk,van itt hol aludniuk. Anyósék detto,pedig vannak hívva.
Elvárás hogy mi menjünk.
Máshol is ugyanezt látom
2016. okt. 16. 17:06
31/31 anonim válasza:
Azért költözik el a gyerek mert önálló életre vágyik, gondolják ha mégis szeretné látni őket akkor, majd megy. Ellenpélda megszületik a gyerek, lány annya ott ..... a rezet éjjel nappal, okoskodik öli a családi idillt apuka nem nyulhat a gyerekhez. Ha nem ö akkor a pasi anyukája... aki mindent jobban tud és bebeszéli az anyukának, hogy béna. Lány barátnői nővérei....de már nem a kérdés része. Ja apukák se maradjanak ki, oda járnak inni vagy asszony elöl oda menekülnek a gyerekekhez. Szóval nem olyan jó ha mennek. De pl családi ház esetén szoktak menni segédmunkásnak felújitani betonozni stb...... felénk legalábbis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!