Szülők! Mit szólnátok, ha a fiatok mindig a márkás cuccokat akarná megvenni?
Figyelt kérdés
neki nem jó a 17 ezres cipő hanem a 40 ezres kell2016. okt. 15. 10:22
11/33 anonim válasza:
Mi kaptuk azt amire telt a szüleimnek. Méghozzá a 2000 ft-os kínai cipő. Hisztizni, sírni, balhézni lehetett volna, de akkor sem telt többre.
12/33 anonim válasza:
Örülnék, ha ez lenne a legnagyobb problémánk az életben. Ha telik rá, megvenném, ha nem telik rá, nem venném meg, pont ugyanúgy, mint ha savanyúcukorra vágyna vagy egy csendes-óceáni szigetre.
13/33 anonim válasza:
Attól függ miért kell neki a 40 ezres cipő, ha azért akarja mert "fúúú de ez konverz meg ez a menő" szépen megkeresi magának, ha azért akarja mert egy atomrobbanást is kibír és amíg tönkrevágná a 40 ezrest annyi idő alatt 3-4 17 ezrest elhasználva tárgyalhatunk mert akkor tényleg megéri, nekem is volt hogy anyám a 11 ezres helyett a 23 ézres csizmát vette mert az minőségi és 3 év használat után is hibátlan, ha 40 ezres trendi kabát kellett azt meg születésnapi pénzből vettem.
14/33 anonim válasza:
Ha NEKI telik rá, vegye, bár szerintem ostobaság ennyi pénzt kiadni egy cipőre - annyi más helyen jobban fel lehet használni a pénzt (és most nem is elsősorban a megélhetésre gondolok, hanem élményekre (pl. utazás vagy valamilyen hobbi) vagy befektetésre (akár megtakarítás, akár pl. egy tanfolyam)
15/33 anonim válasza:
Azért itt megy a lepont rendesen. Látszik, hogy hétvége van.
16/33 anonim válasza:
Én ebben csak a "mindig"-et látom problémának. Egyszer-egyszer nyugodtan kaphat ilyesmiket. Mert lehet itt álszenteskedni, de mindenki vágyik szép/különleges/menő dolgokra (ez alatt sok mindent lehet érteni, nem csak a konverst meg az ájfónt), aki azt mondja, hogy nem, az csak simán hazudik. Nyugodtan lehet venni 1-2 évente egy ilyen "tudom, hogy tök fölösleges, de az a gyerek szíve vágya" dolgot. Ha meg egy követelőzős kis pöts a gyerek, akkor nézzenek magukba a szülők, mert ők nevelték olyanná.
17/33 anonim válasza:
Hát meg is látszik, hogy ki milyen cipőt hordott kiskorában. Ezért van ennyi csámpás ember, mert a szülők nem akartak/nem tudtak normális cipőt venni nekik.
18/33 kovpet válasza:
# 15: Munkanap van, ha nem tűnt volna fel :)
19/33 anonim válasza:
#18 A gyerekeknek nem. Nyilván ők pontozgatnak össze-vissza. Az teljesen mindegy, hogy hasznos-e a válasz vagy nem. Csak a rosszindulat mindig.
20/33 anonim válasza:
Iskola is van, tanítási nap a mai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!