Egészséges e az, hogy egy anya együtt fürdik a 6 éves fiával?
Nem, szépen rátelepszik a mama és nevel egy anyámasszony katonáját a gyerekből, akit majd halálra cikiznek a normálisan nevelt osztálytársai, kollégái. 6 évesen én már bőven egyedül fürödtem.. Nem lesz a kölyöknek semmi baja, ha iskolás korban már nem anyu mossa a kuksiját.
Cirmoscica, haj hát téged sem az eszedért vettek el.
"Kamaszként a szexuális életed?
Ja, hogy láttál már nőt a neten...
"
Mondom, hogy itt sok a bunkó, tahó. A szexuális élet nemcsak a dug@sról szól. De ha jobban érzitek magatokat egy ilyen választól : apám nemiszervének látványa miatt biztos b...i leszek. Ezt akartátok hallani ? Szánalmas.
Amúgy grat a bandának,kiborítottatok.sikerült,taps! Tudom,h semmit sem ártottam,nem molesztáltam a fiam. Miféle beteg lelkű emberek fejében(nem agyában,az ninxs) fordult meg ez a gondolat?
Szégyen,nem tőlem,tőletek.
Valszeg azért érint ennyire érzékenyen, mert te is tudod belül, hogy van alapja a dolgoknak. Nem vallod be, meg másokat szidalmazol, de te is tudod, hogy így van.
Keress fel egy terapeutát Cirmos.
Fejlett nyugati es eszaki orszagokban a meztelen test latvanya nem titkolnivalo dolog nem szegyen.
Finnek swedek hollandok mind szaunaznak es meztelenul furdenek es csaladon belul egymas elott nem takargatjak magukat.
Tuti mind beteg ugye?
Eszmeletlen balkan gondolkodas pruderia szomoru
Meg sem fordul a fejetekben, hogy nem szégyenérzet miatt nem pancsikolunk a gyerekkel 6 éves koráig, hanem mert önállóságra neveljük?
Bakker... szörnyen sok a buta errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!