Beteg az anyám? Paranoia?
Utobb kiderult hogy anyukam azert pikkelt az egyik exemre, mert a fiatalkori udvarlojara emlekeztette, aki durvan bant vele. En is ismertem a foszert, es miutan anyu mondta, hogy ugy nez ki a baratom, mint az az ember, mar nem tudtam ugy nezni az exemre, mint azelott. (mondjuk nem is voltam szerelmes az igaz)
ezt csak azert mondom, mert sokszor nem lehet tudni, hogy mi van a hiszti hattereben. le kell vele ulni es elbeszelgetni vele. el kell mondanod, hogy neked ez a srac fontos, o meg megfontosabb, mert mindig az anyukad marad, es hogy kerd meg, hogy probalja meg elfogadni ezt a dontesed, mert o boldogga tesz, stb.
apropo, a srac amugy nem idosebb sokkal...ugye?
igen ez egy enyhe személyiségzavar.0
ismertem hasonlót fiatalban is. fiatal házasok, a férj megivott egy sört a bulin, majd hazafele ment a balhé, hogy ő egy alkoholista.
fiatalon sem nagyon lehetett megváltoztatni, rá is ment a házasság, idősebben még kisebb az esély a változtatásra.
az elhatárolódás segíthet, mielőbb külön költözni, ne is tudjon semmiről, mert minden baromságba bele fog kötni. izé nem baromságba, az lesz a baromság hogy beleköt hasonlóan kis dologba mint pl, egy mozizás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!