Az anyám mindig azal piszkál hogy menjek tanulni de amikor kész vagyok akor is visza küld és nem érti meg hogy kész vagyok! Mit tegyek ez elen h megértse hogy kész vagyok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 20:19
1/3 anonim válasza:
Mondd fel neki a leckét, mutasd be a hàzit. A nyelvtant meg gyakorolhatod külön, mert nem jó a helyesíràsod!
2/3 anonim válasza:
Te nem érted meg, hogy nem vagy kész. De majd megérted :)
Addig is egy idézet:
"Ah, vége, vége! Vagy ki tudja?
Diák marad az ember, amig él.
Leczkéjét a sirig tanulja,
Nehezebbet folyvást a réginél."
3/3 anonim válasza:
Nekem sem hitte el sosem. Aztán bevált az a módszer, hogy elé raktam a könyvet és elmondtam szóról szóra ami benne volt. Akkor elhitte. A házi feladattal voltak gondok, mert bár be volt jelölve, sosem hitte el, hogy "csak" annyi (egyébként 2-3 órát is igénybe vett sokszor a matek- és fizikaházim, annyi feladat volt, de ő ezt kevesellte). Amúgy kitűnő tanuló voltam, mindig magamtól ültem le tanulni, sosem értettem, hogy mire fel ez a nagy bizalmatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!