Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan küldjem el, hogy ne...

Hogyan küldjem el, hogy ne bántsam meg nagyon, de megértse, hogy egyáltalán nem akarok tőle semmit?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, pechemre kislányos arcom és hangom van. Néhány éve megtetszettem egy majdnem 10 évvel fiatalabb fiúnak, aki önmagával egykorúnak hitt. Bepróbálkozott nálam, de én kikosaraztam a korkülönbségre hivatkozva. A srác azt mondta, akkor legyünk barátok. Én hülye voltam, mert nem akartam megbántani, és a csak barátságba beleegyeztem. Szerencsétlen gyerek azt hiszi mind a mai napig, hogy én barátilag tekintek rá, holott ez nem igaz, számomra ő csak egy távolabbi ismerős, akitől nem szeretnék barátságot se, mert egyáltalán nincsenek közös dolgaink. Ami a legbosszantóbb, ő nem veszi a lapot erről se, meg van róla győződve, hogy ugyanaz az érdeklődési körünk és fejből tudom, mikor van a születésnapja, pedig utaltam már rá, hogy engem teljesen hidegen hagy, ami őt érdekli és nem tartom fejben a születésnapját se, mert nem áll hozzám olyan közel.

Na ez hosszú volt, de a lényeg röviden: hogyan mondjam meg neki, hogy nem szeretném, ha a továbbiakban is közeli barátjának tartana, mert nem az, anélkül, hogy porig aláznám?

2015. febr. 24. 22:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevésbé bántó megszakítanod vele a kapcsolatot nemes egyszerűséggel ahelyett, hogy a makacs agyát hitegeted, még ha az csak annyiban is nyilvánul meg, hogy szóba állsz vele. Nem is értem ez eddig miért nem jutott eszedbe és hogyan húztad ezt évekig...
2015. febr. 24. 23:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam én is, csak az a baj, hogy egy városban lakunk és nem túl nagy város. Szerencsére ennek ellenére csak ritkán látom, de már rosszul vagyok, ha esetleg meglátom a buszmegállóban..
2015. febr. 24. 23:12
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Hàt bocsi kėrdezõ de nem csak kinėzeted kislànyos de a felfogàsod is .28 evesen idelye lenne felnoni es nönkent viselkedni. 18 eves srac akivel baratsagot alakitottal, mert ez kozos volt, legalabbis te is bele egyeztel, es most ide josz, hogy vakard le? Mar az elejen megkelett volna mondanod hogy egy 18 es egy 28 evesnek mas az erdeklodesi kore stb.... ez legyen a legnagyobb problemad😊
2015. febr. 24. 23:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerintem előbb tanulj meg helyesen írni, csak utána okoskodj!
2015. febr. 24. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Lehet nem irok helyesen de tudok gondolkozni!

erosseged a helyesiras, de viszont agyilag meg hiànyos vagy!

2015. febr. 25. 00:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Kénytelen leszel elmondani neki, hogy nem szeretnél semmit már, vagy valahogy hozd elő, hogy lett valakid, egy 5 ajtós szekrény formájú emberke.
2015. febr. 25. 07:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem két lehetőséged van: vagy megmondod neki kerek-perec, hogy legyen szíves hagyjon békén, mert terhes számodra ez a kapcsolat, vagy pedig szép lassan elhidegíted magadtól.

Én bevallom, nagyon makacs egyéneknél az utóbbit szoktam alkalmazni. Szépen lekoptatom őket. Volt, akinek egyenesen megmondtam, hogy nem szeretnék vele se találkozni, se egyebet csinálni, de nem adta fel. Úgyhogy azt a taktikát használtam, hogy ha írt, vagy keresett, direkt lassan válaszoltam, egy-két szót csak, és nem kérdeztem vissza. Elég gonosz és bunkó dolog, de legalább egy idő után megunta, hogy nem vagyok vele kedves és kommunikatív, és békén hagyott.

2015. febr. 25. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Én lehet, hogy megkérdezném tőle, hogy van-e 7 éves barátja, vagy barátnője? Milyen közös érdeklődési körük van? Hátha elgondolkozik a kapcsolatotokon. Meg azt is lehetne mondani, hogy az emberek változnak idővel, és változik körülöttük minden, így a barátaik is. Már őt is inkább egy ismerősnek tekinted, mint egy barátnak...

Bár nem tudom mennyire nagy az értelmi és érzelmi intelligenciája, hogy ebből felfogja-e? Ezt Te jobban tudod.

Csak egy tipp volt... :-)

2015. febr. 25. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem is volt egy terhes ismeretségem, bár az nő volt (én is az vagyok), és nehéz volt levakarni, de még a tel. számomat is megváltoztattam, meg nem válaszoltam neki, csak a többedikre, meg ilyenek. hidegülj el tőle.

nem tudom, kettesben is találkozol-e vele, de ezt semmiképp se tedd.

mondd, h van barátod, van gyereked, és rájuk kell az idő.

2015. febr. 25. 11:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Tegnap odajött hozzám a buszon. Megmondtam neki, hogy nem tartom barátnak, de még csak havernak se, és nincs kedvem vele beszélgetni. Megsértődött és leszállt. Remélem, ezzel megoldódott a dolog és nem szólít meg többet...
2015. márc. 2. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!