Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy megértse,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megértse, hogy nem akarok tőle semmit, éshogy öreg hozzám?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,22éves,én 13.

Felvett msn-re,úgy hogy én tetszem neki meg ilyenek,képeken nekem is tetszett.

De a bnőimet is szivatta ugyanezzel a dumával.Utána én nem foglakoztam vele a korkülömség miatt,meg azért mert a bnőimet is szivatta.2napig nem beszéltünk,de utána kibékültünk.

De múlthét péneken,átmentem oda,ahol ő lakik,felhívtuk a bnőmmel Mercivel,hogy jöjjön talizni velünk,és könyörgött hogy csókóljam meg,mondom nem,az arcodra adok egy puszit,de megcsókolni nem foglak,és egyszercsak felált,én elfordítottam a fejem,de ő megfogta erősen a derekamat,a fejemet maga felé fordította,és megcsókolt.:$

De nekem ez a fiú nem tetszik,és nem akarok tőle semmit,mivel hogy jóval öregebb tőlem.Hiba volt találkozni vele.

De ő most azthiszi hogy járunk.

És mit tegyek hogy felfogja hogy nem akarok tőle semmit?

1az hogy jóval öregebb nálam

2az hogy nem teszik,képeken helyes,de élőbe-.-

De nem szeretném megbántani sem.Na jó,gondolom nem lessz szomorú azért,mert egy 13éves lány nem foglalkozik vele,de akkoris.

Én nem akarok vele lenni,mert nem szeretem.Mit tegyek hogy felfogja?

Nekem a barátja tetszik,Alfréd,aki 17éves.

Szerintetek mit csináljak?:$

2010. máj. 3. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy a pedofiliát a törvény bünteti, és egyébkéntis beárulod anyunak, hogy fogdosott. Na, akkor biztosan békén hagy!
2010. máj. 3. 14:03
 2/16 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki.

Meg ő aztis mondta hgy fél apámtól,de ő aztmondta nagyon szeret meg ilyenek.:$

De engem nem érdekel!:S

2010. máj. 3. 14:05
 3/16 anonim ***** válasza:
az durva. én a bnőmmel nem merek ilyeneket csinálni pedig akarja xD
2010. máj. 3. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Ne írj neki vissza MSN-en, ne vedd fel, ha hív stb. Egy idő után csak felfogja, és keres mást. 22 évesen minek neki 13 éves lány?
2010. máj. 3. 14:08
 5/16 anonim ***** válasza:
hát szerintem sürgősen szólj valaki szülődnek. Mondjuk pont apukádnak hogy ez a fiú molesztál és te nem akarod. És kerüld el, mert lehet hogy nem lesz jó vége. 13 évesen még kárt is tehet benned.
2010. máj. 3. 14:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valakinek ilyen neve h "Alfréd" LoLeR XD
2010. máj. 3. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:

alfréd a kacsa?:)))))))))))))))))

amúgy ezt a nyomuló srácot nem csabának hívják?

2010. máj. 3. 14:14
 8/16 A kérdező kommentje:
nem,krisztián a neve
2010. máj. 3. 14:21
 9/16 A kérdező kommentje:
az enyém erika
 10/16 A kérdező kommentje:
am mért kérdedh?XDXDXD
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!