Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy megértse,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megértse, hogy nem akarok tőle semmit, éshogy öreg hozzám?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,22éves,én 13.

Felvett msn-re,úgy hogy én tetszem neki meg ilyenek,képeken nekem is tetszett.

De a bnőimet is szivatta ugyanezzel a dumával.Utána én nem foglakoztam vele a korkülömség miatt,meg azért mert a bnőimet is szivatta.2napig nem beszéltünk,de utána kibékültünk.

De múlthét péneken,átmentem oda,ahol ő lakik,felhívtuk a bnőmmel Mercivel,hogy jöjjön talizni velünk,és könyörgött hogy csókóljam meg,mondom nem,az arcodra adok egy puszit,de megcsókolni nem foglak,és egyszercsak felált,én elfordítottam a fejem,de ő megfogta erősen a derekamat,a fejemet maga felé fordította,és megcsókolt.:$

De nekem ez a fiú nem tetszik,és nem akarok tőle semmit,mivel hogy jóval öregebb tőlem.Hiba volt találkozni vele.

De ő most azthiszi hogy járunk.

És mit tegyek hogy felfogja hogy nem akarok tőle semmit?

1az hogy jóval öregebb nálam

2az hogy nem teszik,képeken helyes,de élőbe-.-

De nem szeretném megbántani sem.Na jó,gondolom nem lessz szomorú azért,mert egy 13éves lány nem foglalkozik vele,de akkoris.

Én nem akarok vele lenni,mert nem szeretem.Mit tegyek hogy felfogja?

Nekem a barátja tetszik,Alfréd,aki 17éves.

Szerintetek mit csináljak?:$

2010. máj. 3. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kell lekoptatni őt is, mint a többi pasit. Nem űrlény, nem kell máshogy kezelni. Ne keresd, ne találkozzatok, ha mégis beszéltek legyél vele közömbös stb...
2010. máj. 3. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:
hagyd a csudába, nehogy belemenj bármibe is!!
2010. máj. 3. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne menj a közelébe se és ne barátkozz vele.
2010. máj. 3. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez tök pedofil, gáz !!!!
2010. máj. 5. 19:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Tiltsd le msn-ről, és inkább korban hozzád illő emberekkel beszélgess! A 17 éves haverja sem hozzád való! Már bocsi! Ha pedig az utcán elkezd zaklatni, mond meg neki, hogy torokból visítani fogsz, ha még egyszer hozzád ér, és ahogy hazaérsz elmondod anyukádnak. Te még kislány vagy, ne haragudj ezért, de így van! Én is voltam 13, tudom mit jelent. Tetszenek az idősebb fiúk, de hidd el, az nem normális, hogy te úgy tetszel nekik, mint egy érett, felnőtt nő! Bele fog vinni olyan dologba, amit megbánsz!
2010. máj. 5. 19:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Rendben!Igazad van!Msn-ről is letíltottam,és azóta sem beszéltem vele!És nem is fogok:D előbb utóbb úgyis lekopik:D
2010. máj. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!