Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértse, hogy nem akarok tőle semmit, éshogy öreg hozzám?
Van egy fiú,22éves,én 13.
Felvett msn-re,úgy hogy én tetszem neki meg ilyenek,képeken nekem is tetszett.
De a bnőimet is szivatta ugyanezzel a dumával.Utána én nem foglakoztam vele a korkülömség miatt,meg azért mert a bnőimet is szivatta.2napig nem beszéltünk,de utána kibékültünk.
De múlthét péneken,átmentem oda,ahol ő lakik,felhívtuk a bnőmmel Mercivel,hogy jöjjön talizni velünk,és könyörgött hogy csókóljam meg,mondom nem,az arcodra adok egy puszit,de megcsókolni nem foglak,és egyszercsak felált,én elfordítottam a fejem,de ő megfogta erősen a derekamat,a fejemet maga felé fordította,és megcsókolt.:$
De nekem ez a fiú nem tetszik,és nem akarok tőle semmit,mivel hogy jóval öregebb tőlem.Hiba volt találkozni vele.
De ő most azthiszi hogy járunk.
És mit tegyek hogy felfogja hogy nem akarok tőle semmit?
1az hogy jóval öregebb nálam
2az hogy nem teszik,képeken helyes,de élőbe-.-
De nem szeretném megbántani sem.Na jó,gondolom nem lessz szomorú azért,mert egy 13éves lány nem foglalkozik vele,de akkoris.
Én nem akarok vele lenni,mert nem szeretem.Mit tegyek hogy felfogja?
Nekem a barátja tetszik,Alfréd,aki 17éves.
Szerintetek mit csináljak?:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!