Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint tényleg lőttek a közös jövőnek? Mit tegyek? Semmit, igaz?
A barátommal másfél éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást,Ő most végzős(18),én 17 éves vagyok.Tudom/tudjuk,hogy még sok minden történhet(most biztos lehurrognak sokan,hogy: "jajj,úgysem maradtok együtt,mit nyávogsz.."),de valamelyik nap beszélgettünk a barátommal,hogy ugye mindjárt végez és,hogy mit szeretne kezdeni utána.
Én alap,hogy tovább szeretnék tanulni,jövőre előhozottan érettségizek angolból,majd külföldre szeretnék menni,ott élni,dolgozni,szóval tele vagyok tervekkel.
A barátom viszont,mintha világáról sem tudna,semmi terve,ötlete.Megszerzi az érettségit,nem akar továbbtanulni,azt sem tudja mihez kezdjen utána,hogy mi szeretne lenni,külföldre meg nem szeretne menni..Mikor mondtam neki,hogy én mit szeretnék,nagyon szomorú lett,kínos csend..rájöttünk,hogy nagyon nem egyezik az elképzelésünk.Csak ültünk ott(épp kocsiban,ő vezetett és csak mereven nézte az utat..)
Köszönöm a válaszokat!
Ez hülyeség, van együtt jövőtök, csak még nem látjátok, ez nem gond. Én is így voltam, mégis külföldre mentem a párommal, mert szeretem. Szerintem veled menne, de ehhez az kell, hogy ne csak ő mondjon le érted solgokról, vagy hozzon érted áldozatot, kölcsönösen tenni kell a másik boldogságáért.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!