Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell anyám állandóan...

Miért kell anyám állandóan kémkedjen utánam?

Figyelt kérdés

Figyel állandóan,mintha 5 éves lennék,nézi,hogy mit csinálok netten és mindenbe beleszól.Nem tudom miért jó ez neki...Nem enged semmit,ki nem mehetek a házból,csak épp iskolába mehetek.

Ami engem a legjobban idegesít az,hogy amikor elmegyek akár 1 percre is már látom,hogy nézi,hogy milyen oldalakon voltam fent,stb.Nem elég,hogy elcseszte az egész életem,még a neten sem csinálhatok amit akarok.Állandóan attól kell rettegjek,hogy nehogy meglássa az üzeneteimet,nehogy meglássa,hogy van egy kép rólam fb-n amit nem is én tettem fel,stb.Már elegem van belőle !!

Még egy ilyen hülye paranoiás,sunyi és hülye embert mint az anyám nem lehet találni a világon.

És ne kezdjétek,hogy ne beszéljek így anyámról,mert nem tudjátok,hogy miken mentem keresztül miatta...

2014. márc. 7. 21:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Hány éves vagy? Valami oka van,hogy nem bízik benned. Az meg hogy az édesanyádról így beszélsz téged jellemez...
2014. márc. 7. 21:11
 2/17 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok.Nincs semmi oka arra,hogy kémkedjen utánam...

Nem érdekel..miért ne beszéljek róla így,hogy ha ő minden nap százszor rosszabb dolgokat mond rólam ?

2014. márc. 7. 21:18
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Mielőtt felállnál a gépól, töröld ki a böngészési előzményeket. Csinálj olyan email fiókot, amit nem ismer. Ő csak egyszerűen félt téged, nyilván tudja, hogy őt milyen kísértések érték ilyen korban és talán ő is ilyen családban nevelkedett.
2014. márc. 7. 21:19
 4/17 anonim ***** válasza:
47%

Mi történt, ami miatt elvesztette a bizalmát benned?

Mit ábrázol az a kép a facén, amit nem akarsz, hogy meglásson?

2014. márc. 7. 21:24
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is az anyám ilyen volt.Nagyon lassan kopott le rólam.Az én fénykoromban még luxus volt a net otthon ezért a telefonomat vizsgalta.Kutyámat ha levittem az erkélyről kémlelt.Ott és addig sétálhattam amig látott.Ha valaki főleg fiu esetleg oda jött hozzám észtveszve futott le és hülye indokokat talált ki.Sose mehettem táborba vagy kirándulni.Emiatt sose tudott rólam semmit.Felnőtt lettem úgy hogy nem beszéltünk őszintén.Tele voltam titkokkal.Mikor felnőtt 22-23 éves nő lettem elmehettem szórakozni.Az erkélyről.kémlelt hogy mikor kivel jövök haza.Mondjuk csak 3 ig maradhattam.És a barátnőmnek haza kellett kisérnie.

Hogy miért volt ilyen ???Talán nem.bízott bennem vagy a többi emberben.Félt hogy elveszítem korán a szüzességem.Szóval katasztrófa volt..Sok kellemetlen emlékem.van

2014. márc. 7. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Jaj, te szegény! Nem tehetsz fel magadról tükör előtt pucsítós képet, mert anyukád nem engedi? Hát jól elcseszte az életedet...
2014. márc. 7. 21:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Nah itt van
2014. márc. 7. 21:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Mégis mi van itt ?
2014. márc. 7. 21:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Egy kép van rólam fb-n amin az egész osztály rajta van,még az oszink is és megjelöltek rajta,ez akkora bűn,vagy mi ?
2014. márc. 7. 21:44
 10/17 anonim ***** válasza:
6%

Valami oka biztosan van, hogy félt.

Pl. a kép, amit feltettek rólad.

Gondolom az sem azért került fel, mert éretten, okosan gondolkodtál és cselekedtél.

Örülj neki, hogy van, aki félt, törődik veled és meg szeretne védeni.

2014. márc. 7. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!