Miért kell anyám állandóan kémkedjen utánam?
Figyel állandóan,mintha 5 éves lennék,nézi,hogy mit csinálok netten és mindenbe beleszól.Nem tudom miért jó ez neki...Nem enged semmit,ki nem mehetek a házból,csak épp iskolába mehetek.
Ami engem a legjobban idegesít az,hogy amikor elmegyek akár 1 percre is már látom,hogy nézi,hogy milyen oldalakon voltam fent,stb.Nem elég,hogy elcseszte az egész életem,még a neten sem csinálhatok amit akarok.Állandóan attól kell rettegjek,hogy nehogy meglássa az üzeneteimet,nehogy meglássa,hogy van egy kép rólam fb-n amit nem is én tettem fel,stb.Már elegem van belőle !!
Még egy ilyen hülye paranoiás,sunyi és hülye embert mint az anyám nem lehet találni a világon.
És ne kezdjétek,hogy ne beszéljek így anyámról,mert nem tudjátok,hogy miken mentem keresztül miatta...
És ezt miért nem láthatja meg? :D
Úgy írtad, mintha meztelen vagy villantós kép lenne.
1. Ez attól is függ hogy hogyan viselkedsz vele... Ha lázadsz ellene, rossz jegyeid vannak, vagy nem bízhat meg benned akkor természetesnek tartom hogy szigorít a helyzeten, de akkor is üljetek le ezt megbeszélni és minden rendben lesz, és megértitek egymást... Ha pedig rendes kamasz vagy, és nem adsz arra okot hogy ilyeneket csináljon akkor kérd meg őt, hogy engedjen egy kicsit, és az legyen a max hogy tudja a jelszót a gépedhez.
2. Hiába írod azt hogy
"ne kezdjétek,hogy ne beszéljek így anyámról,mert nem tudjátok,hogy miken mentem keresztül miatta"
mert attól még írtunk/írni fogunk mert ebben viszont abszolút nincsen igazad :)
Az édesanyád ilyenkor csak félt téged ( jogosan hiszen a lánya vagy) arról nem is beszélve, hogy akkor megérteném hogy ilyen jelzőkkel illeted őt, ha alkoholista, idegbeteg anyuka lenne, aki le se sz*rja azt hogy mit csinál a lánya, mert így kevésbé leszel olyan kitéve mint aminek a kamasz lányok 95% ki van rakva, ez pedig lehet a pedofília vagy akár a hackerés is.
Ez a saját véleményem, remélem azért tudtam segíteni!
utolsó vagyok
*olyan veszélynek kitéve...
bocsi csak gyorsan írtam :D
Nem viselkedek rosszul vele és nem szoktam hülyeségeket csinálni...
Már sokszor mondtam neki,hogy hagyjon már békén...volt,hogy órákig veszekedtem vele,de semmit nem értem el vele,csak azt,hogy utána még jobban beleszóljon abba amit csinálok...
Előle még azt is el kell titkoljam,hogy elmentem a barátnőmmel egy parkba mert hamarabb elengedtek...
És igen,anyám IDEGBETEG,de komolyan,ezt orvos mondta !Elcseszte az életem ! Kiskorom óta állandóan kell hallgassam ahogy veszekedik apummal és velünk.Volt,hogy beszélgettünk a testvéremmel és egyből elkezdett üvöltözni,hogy fejezzük már be,miért beszélünk ilyen hangosan ? és,hogy ezért még megbüntet minket,egész nap ordibált és ha mondtuk,hogy fejezze be akkor kezdett fenyegetőzni !
Utál engem,már többször is mondta,hogy bár meg sem születtem volna és le se szarja,hogy mi van velem,öljem meg magam ha akarom,nem érdekli.
#14 - es vagyok.
Ebben az esetben már szerintem be lehet venni az apukádat/nevelőapukádat is a képbe, hiszen ketten már csak tudtok kezdeni vele valamit!
Ha tényleg ilyen komoly problémákkal küzd akkor próbáljátok meg bejelenteni pszihológushoz/ vagy bármi lelki terápiás dologra, mert az már tényleg nincsen rendben ha valaki így viselkedik a lányával!
Másrészt pedig itt az előbb írtad hogy már ordibáltatok egymással, ebben az esetben ha ez újra előfordulna, hagyd ott őt azzal a mondattal hogy te így nem fogod megbeszélni vele a dolgaidat.
Nem tudom hogy segítettem-e de remélem megoldódik nálatok ez a helyzet! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!