Miert ilyen velem anyam?

Figyelt kérdés
Most vagyok 12.-es van egy baratom is 1eve. De ugy kezel engem mintha meg gyerek lennek es mindenbe bele kot amit en csinalok neki semmi se jo soha. Rendet teszek itthon felsoprok elmosogatok eltorolgetek macskanak kajat adok meg ilyenek hogy rendre erjen haza de mikor haza er allandoan csak a veszekedes megy hogy en milyen lusta vagyok mikor meg mondom neki mit csinaltam az a kotelessegem. Barmit ker megcsinalom de bele kot abba is hogy miert igy csinaltam miert nem ugy. Iskolaba is nagyon nagy a kovetelmeny es van mikor 9oraim is vannak +meg a tancot kell gyakorolni +kulon erettsegi tantargyakra keszules orulok ha haza erek es ha mar egy 3ast kapok akkor mar en vagyok a legrosszabb es meg fogok bukni. De ez nem csak ebben az evben volt igy hanem ez mar evek ota igy megy csak nalam mar most telt be a pohar hogy mar nem birom tovabb. Probalok turelmes lenni ugy csinalni a dolgokat ahogy o mondja de nemjo neki soha es mikor meg vissza beszelek neki mindig mondja hogy majd a sajat hazamba azt csinalok amit akarok meg majd a sajat gyerekemmel ugy beszelek ahogy akarok es hogy neki ne pofazzak. Nem ertem miert viselkedik igy velem. Miert lehet ilyen?

2016. okt. 2. 16:50
1 2
 1/18 anonim válasza:
2%

Mert például gyerek vagy?!?

amúgy egy lázadó korszakban vagy amit a szülők nem tudnak elviselni, ja és a jót alig tudják elismerni de ha valami rosszat csinálsz akkor az már tragédia. Szokj hozzá ez van a világban

2016. okt. 2. 16:56
 2/18 anonim ***** válasza:
1%

12 évesen gyerek vagy, ez a tényállás.

A többi meg, hát valószínűleg ott tolod el, hogy visszabeszélsz. Azt nem lehet büntetlenül, tudtad? Az utolsó mondatokban leírtakban meg egyenesen anyádnak van igaza, majd a saját házadban csinálsz, amit akarsz.

Szóval azért ilyen, mert visszabeszélsz neki.

2016. okt. 2. 17:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen neki meg gyerek vagyok de mikor mar 5-6even keresztul megy ez es egyre rosszabb csak a helyzet azt mar kezdem egyre rosazabbul viselni es nem vagyok "lazado" tipus szoval szerintem orulhetne hogy en ilyen vagyok nem olyan mint a tobbi velem egykoru lany.
2016. okt. 2. 17:07
 4/18 A kérdező kommentje:
18eves vagy es 12.es szoval 12.osztalyba jarok.
2016. okt. 2. 17:07
 5/18 A kérdező kommentje:
Vagyok*
2016. okt. 2. 17:08
 6/18 anonim válasza:
52%

Utolsó válaszoló: nem 12 éves hanem 12. osztályos = szinte már felnőtt.

Szerintem hagyd rá,ha úgy érzed,hogy nem okkal mondja,hanem csak kötekedik. :D

Vagy nagyon nehéz természetű az édesanyád,vagy csak így éli meg,hogy felnőtté válsz. :)

2016. okt. 2. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
Enyém is ezt csinálta és én úgy oldottam meg h a lehető legjobban elkerülöm őket. Bár még kénytelen vagyok itthon élni velük.
2016. okt. 2. 17:34
 8/18 A kérdező kommentje:
Most en is igy vagyok vele mert ha beszelgetni kezdunk annak a vege ugyis veszekedes. Igen meg egyenlore enis itthon lakok de remelem mar nem sokaig vagy ha igen akkor meg valtozik ez a helyzet.
2016. okt. 2. 17:40
 9/18 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha 18 vagy és azon problémázik hogy van pasid megnézném ő mit csinált főiskolán....

Amúgy utálom mikor azt mondja egy szülő mindenre hogy "ez a kötelességed" de közben meg fel van hábárodva hogy nem nyalod a csizmájáról a koszt csak mert hajlandó volt felnevelni, pedig az, na az kötelesség ha már megszült.

Sajnos nem lehet sokat tenni, ez a "saját házadban pofázz vissza" meg azért kicsit durva, igen ,az anyád, de csak attól hogy más fizeti a számlát a szólási jogod még nem szűnik meg, és nem lesz ettől iagaz akármekkora baromságokat hord össze, mert attól hogy ha van egy házam még nem lesz zöld az ég és kék a fű ha én azt mondom

2016. okt. 2. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Vagy nemakarja hogy felnojj vagy egyszeruen kiallhatatlan. Kerdezzd apukadat hogy o hogy van ezzel ha meg egyutt elsz vele. Amint lehetoseg van ra en osszekoltoznek a baratommal vagy ha az o szulei ugy allnak hozza hozzajuk koltoznek.csak valahogyan ki ebbol a fojtogato helyzetbol. Az elkerules jo otlet lehet azzal hogy nem veszekedtek mondig kicsit megnyugszik.
2016. okt. 2. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!