Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert ilyen velem anyukam?

Miert ilyen velem anyukam?

Figyelt kérdés

Ma hazaertem es elujsagoltam neki, hogy neztem cipot felrerakattam es meg fogom venni, majd megkerdezte, hogy mennyi?

Es hat ugye 15.000 es nekem van sajat penzem, majd elkezdett velem bunkozni, hogy minek veszek cipot..biztos az a baja, hogy nem adok neki belole, es meg a fejemhez vagta, hogy multkor vett nekem ket felsot, mintha valami idegen lennek es vissza kene adnom az arat... Miert csinalja ezt velem? A novereimet is eluldozte ezekkel a hulyesegeivel, mintha nem is az anyam lenne eskuszom..

2016. szept. 7. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
A helyedben nem vennék cipőt, hanem kifizetném azt a 2 felsőt, már csak büszkeségből is... a pénzt meg egye meg.
2016. szept. 7. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Ot megkerdezted?
2016. szept. 7. 16:13
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
15 ezer forint nem kevés pénz,és gondolom ami a te zsebpénzed az is a szüleidtől van,tehát ők dolgoztak meg érte. Én is sajnálnám anyukád helyében.
2016. szept. 7. 16:19
 4/12 anonim válasza:
0%
Szerintem te egy elkényeztetett p.... vagy. Minek neked 15000ft-os cipő
2016. szept. 7. 16:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Gyakorlatra jarok sajat penzem es igenis megveszem ha nekem tetszik, mert nem kepes nekem ket eve semmit venni. Es a novereim tartanak el szinte
2016. szept. 7. 16:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja es a ket felsobol az egyiket kifizettem
2016. szept. 7. 16:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg egyszer odaadtam neki 5000 forintot
2016. szept. 7. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Mi azt nem tudhatjuk, miért ilyen veled anyukád, esetleg kérdezd meg tőle.

Mondjuk elég gáznak tartom, ha egy ember vesz valamit valakinek, azt később számonkéri. Akkor inkább ne vegyen. Jól tetted, hogy visszaadtad az árát ebben az esetben, a cipőt meg vedd meg, ha szükséged van rá és a saját pénzedből veszed.

2016. szept. 7. 16:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Szuksegem van ra, ha nem lenne nem vennem meg ez teny.
2016. szept. 7. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem vedd meg nyugodtan és ne számolj be neki arról legközelebb, hogy mit szeretnél venni. Nekem anyám ugyanilyen, régen (mikor általános és középsulis voltam) csak a legolcsóbb kínai cuccokat vette meg mikor már nagyon muszáj volt, egyébként alig volt ruhám, kb. 2 db mindenből, piszkáltak is miatta az osztálytársaim, hogy mindig ugyanaz van rajtam. Ráadásul már 23 éve nem dolgozott, apám tartja el, szóval konkrétan nem is ő vette, hanem apám pénzéből fizette. Egyszer vett egy márkásabb kabátot (C&A), egy Deichmannos csizmát (akkor még jobb minőségűek voltak, egy telet kibírt), azóta mindig azt hangoztatja, hogy én megkaptam a márkás cuccokat, míg a testvéreimnek az olcsó kínai is elég volt. Egyébként máskor mindig a kínai legolcsóbbat vette, nem zavarta, hogy kényelmetlenek az olcsó kínai cipők és pl. a télicsizma 2 hét után szétszakadt és a tél hátralévő részében totálisan beázott és mindig beteg voltam a testvéreimmel együtt.

Később mikor kaptam az egyetemen ösztöndíjat, akkor az első félévben odaadtam neki a felét mert folyton panaszkodott, hogy nincs pénze és emiatt engem sem tud támogatni (havi kb. 15 000 ft), amit ő később letagadott még apám előtt is, a mai napig tagadja, hogy adtam neki pénzt. Mikor elkezdtem dolgozni, akkor többször hangoztatta, hogy "más gyerekek otthon leadják a pénzüket a szülőknek" valamint irigykedve nézte, hogy márkás ruhákat veszek magamnak.

Én sem értem az ilyen szülőket, de az biztos, hogy nem szülőnk valók, szerintem ne foglalkozz vele és ne számolj be neki a dolgaidról, többet ne fogadj el tőle semmi és amint lehet költözz el tőle minél messzebbre.

2016. szept. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!