Miert ilyen velem anyukam?
Ma hazaertem es elujsagoltam neki, hogy neztem cipot felrerakattam es meg fogom venni, majd megkerdezte, hogy mennyi?
Es hat ugye 15.000 es nekem van sajat penzem, majd elkezdett velem bunkozni, hogy minek veszek cipot..biztos az a baja, hogy nem adok neki belole, es meg a fejemhez vagta, hogy multkor vett nekem ket felsot, mintha valami idegen lennek es vissza kene adnom az arat... Miert csinalja ezt velem? A novereimet is eluldozte ezekkel a hulyesegeivel, mintha nem is az anyam lenne eskuszom..
Koszonom, hogy megertesz legalabb te es nem azzal jossz, hogy en egy bekepzelt vagyok.
Nem szeretek beszamolni a dolgaimrol, de annyira boldog voltam, hogy vegre talaltam egy ilyen cipot amit regota akarok..erre lebasz es hat ja...
Jaaaj, na! Miért mondtad meg neki, hogy 15.000Ft? Ilyenkor azt kell mondani, hogy hiperakciós és kész, egyébként aki azt mondja, hogy minek 15.000Ft-os cipő annak üzenem, hogy tegnap Kínaiban voltam és szörnyet haltam, mert egy kis kaki nyári cipő 4500Ft volt és lerítt róla, hogy 2 hónapnál tovább sehova... :D Sajnos ilyen árak vannak... egy normálisnak mondható kínai farmer is 5-7000FT :/
Én rengeteget spóroltam.. kimentem zsibi piacokra ott vettem leggingseket (1500-2000) cipőket (2500-3000) 2-3 hónap után szétmentek :/
Vettem egy pl : Converse cipőt és 6 éve meg van enyhébb kopásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!