Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam nagyon csunyan banik...

Anyukam nagyon csunyan banik velem mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Egyfolytaban szid es olyanokat mond ram amit en az ellensegemnek se mondanam. Neha aranyos ,de az is valtozo. Egyfolytaban ugraltat ,hogy csinaljam meg ezt csinaljam meg azt es ha nem csinalom meg rogton elkezd ismetelten megalazni. Az ocsem pedig egesz nap nem csinal semmit es o az angyalka aki mindig mindent jol csinal. Mar tobbszor gondolkoztam ,hogy elkoltozzek ,de nem tudok hova igazabol igy az eletnek nincs ertelme ,hogy a sajat anyad utal.

2016. jún. 17. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Velem is mindig ordibált az anyukám, is szidott.Olyanokért is hogyha rosszul bontottam fel a chipses zacskót. Végül már annyira megszoktam, hogy nem is foglalkoztam vele, és így jobb lett. Ő csak a munkahelye miatt volt nagyon feszült és itthon töltötte ki rajtunk a haragját.

Hátha ez neked segít, vagy szerintem próbáld megbeszélni vele mit érzel. Sajnálom, én csak ennyit tudok segíteni.

Sok sikert, hátha jobb lesz!

16/L

2016. jún. 17. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? :)
2016. jún. 17. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ismerős, meg kell tanulno kezelni ezt a dolgot. Bolintasz ra es kesz. Nyilvan ha olyan, szót kell fogadni, de tudom hogy milyen ez.
2016. jún. 17. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
25%
Újabb elkényeztett csitri.
2016. jún. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!