A szüleim miért ilyenek velem?
Én lázadnék. Megtenném amit nem lehet.
Vagy alku? Van valami ami fontos nekik és a tiéd ? Vagy amit neked kell megcsinalni?
Megváltoztatni már úgysem lehet őket, ezt te is tudod. 17 éves vagy. Ha jól tanulsz, felvesznek egy egyetemre, koleszba, egy jó távoli városba.
Szóval, én tanulnék, piszkosul készülnék a felvételire. :-)
1 évet kell csak kibírnod. Utána diákmeló és nem szólhatnak bele.
Már ha nem fizus a koli.
Nem kell ezt azért ennyire durván kezelni, hogy így lázadjon, meg úgy. A szülőknek ez a 'dolguk', hogy megóvják a gyerekeiket, amíg élnek. Te lány vagy, és lehet rosszul esik ez neked, de egy lányra sokkal jobban kell vigyázni, mint egy fiúra.
Nem tudom nálad mit jelent a "beszélni velük", mert ha nem figyelnek rád, akkor nyilván nem megfelelő hangnemet választottál. Úgy beszélj velük, hogy közöld, hogy te tudsz vigyázni magadra, és nem szeretnéd, ha ennyire kisgyerekként bánnának veled, de megérted őket, stb. stb.
Mindent meg lehet beszélni, csak akarni kell.
Én szerintem azért mert te lány vagy.
Mármint nyilván a szülők a lányukat jobban féltik mint a fiukat, mert ha a srac balheba keveredik nagyobb eséllyel védi meg magát illetve nincs fenn veszélye hogy egy buliba bedrogozzák/megerőszakolják stb. Lehet csak én vagyok túl paranoid de valami okát én azért látom ennek a féltésnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!