Mit tegyek ha a szüleim nem foglalkoznak velem? 17/f
17 évesen a barátaidal logj és keres egy partnert
a szüleid már nem tudnak a te lelki bajaidal mit kezdeni
Önállósodj. Mit vársz, 17 évesen leülnek veled monopolyzni? Az ő dolgukba meg ne szólj bele, felnőttek, lerendezik. A munka meg azért van, hogy valamiből eltartsák magukat és TÉGED. Nem gondolod, hogy neked kellene tenned valamit? Nem tudom, szoktál-e pl házimunkát végezni? Mi lenne, ha segítenél anyukádnak, ha ennyire látod, hogy csak feszültek. Ledollgoznak8/10/12 órát és még otthon is a teendők vannak. 17 évesen lehetne ennyi eszed, ahelyett, hogy rinyálsz, mert nem foglalkoznak veled.
Én kb 11 éves koromtól egyedül voltam napközben itthon, anyum hazaért vacsitt főzött, házimunkát csinált és ennyi. Nem ült le játszani velem vagy ilyesmi. Mégis, feltaláltam magam és nem lett tőle bajom, sőt, örülök neki végül is, mert így megtanultam magamat elfoglalni.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!