Nem foglalkoznak velem a szüleim és szeretethiányom is van. Mit csináljak?
Sose érdekelte őket hogy mi van velem és bármire szükségem volt mindig csak magamra számíthattam meg a haverjaimra. Egyszer bele keveredtem egy drogos ügybe ami miatt kórházba kerültem,na akkor aggódtak értem életükben először.A húgommal foglalkoznak csak mert jó hangja van meg modellkedik.Régebben én is énekeltem de megmondtam hogy nem akarom és akkor se foglalkoztak velem normálisan. Új suliba mentem és olyan ofőm van akit ismerek máshonnan és tőle kapom meg valamennyire az anyai szeretetet,ő meghallgat,foglalkizik velem, szeret és néha csak úgy felhívom,hogy találkozni akarok vele mert bajom van és sose mondja h nem ér rám anyámmal ellentétben. Van barátnőm,szeret csak tőle sem kapom meg azt ami hiányzik. Ezt csak egyetlen ember tudná megadni de az meg le se szar. Nem tudom mit kéne tennem,hogy rájöjjön h én is itt vagyok.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!