Nem foglalkoznak velem a szüleim! Mit tegyek?
Sziasztok! Már 3 éve lassan hogy a szüleim úgy mond szarnak rám, kérdezek valamit csak kiabálással tudják megoldani, az érzéseimmel se foglalkoznak semmivel mikor elmondok nekik valamit csak ki nevetik az érzéseimet! Nagyon rosszul érzem ez miatt magam! :(
Már az ereimet is elkezdtem vagdosni
Meg sehogy se segítenek :(
Kérem segítsetek! Mit tehetnék?
Nagyon rossz hogy 3 éve csak folyamatosan kiabálnak velem a semmiért én meg minden nap szenvedek :(
érdekes ez a gyerek-szülő kapcsolat kérdése
aki érdeklődik a gyereke felől, azokkal a gyereknek teli a pupja és menne inkább világgá.
akivel nem törődnek -esetedben- hiányzik :(
vagdosni magad tök felesleges!attól még nem fognak Veled foglalkozni, és Rád figyelni.
max. kihuzod a gyufát, és még jobban kiabálnak.
Az érzéseidet próbáld mással megosztani. testvér, nagyszülő......
ha valami gondod van,kérj segitséget akár itt -nekem is irhatsz, két gyereket felneveltem, talán Neked is lehet tanácsom, ötletem :-) akár tanárodtól, akár szakembertől.
korod?
üdv.Edit)
"Mi történt 3 éve?"
Igazából én se tudom, egyszer mentem haza iskolából, mentem volna oda anyámhoz átölelni, erre meg elük magától és azt mondja hogy "Takarodj már innen, kur@vára idegesítesz" Ez a mondat még mai napig bennem van. Aztán teltek a napok nem hallgattam senkire barátkozni se barátkoztam egy távoli elhagyatott házban bújtam el órákig mindig este 11kor mentem haza és nem is érdekelte őket :( Faterom meg egyre többet iszik.
Köszönöm a tanácsodat!
Amúgy Fiú vagyok egy szóval se mondtam hogy lány vagyok csak elfelejtettem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!