Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem foglalkoznak velem a...

Nem foglalkoznak velem a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már 3 éve lassan hogy a szüleim úgy mond szarnak rám, kérdezek valamit csak kiabálással tudják megoldani, az érzéseimmel se foglalkoznak semmivel mikor elmondok nekik valamit csak ki nevetik az érzéseimet! Nagyon rosszul érzem ez miatt magam! :(

Már az ereimet is elkezdtem vagdosni

Meg sehogy se segítenek :(

Kérem segítsetek! Mit tehetnék?

Nagyon rossz hogy 3 éve csak folyamatosan kiabálnak velem a semmiért én meg minden nap szenvedek :(

2015. márc. 8. 17:21
1 2
 11/11 krstn.93 válasza:
Szia. Hogyan alakult azóta az életed? Én 24 éves vagyok. És hosszú időkön át nem tudtam erről senkinek beszélni. Pontosan ezt éreztem amit te! Annyi különbséggel, hogy engem apukám taszított el magától és bántott nagyon sokszor, és sok éven keresztül. Mindegy, hogy 13 vagy 23 éves voltam, úgy volt vele ő az apám és joga van megütni. Édesanyám mai napig retteg. Nem meri elhagyni, fél a következményektől. Olyakor őt és a két húgom is kéz alá kerül, de én voltam a leggyakoribb "áldozat". Vannak normális pillanatai is. Így nem értettem miért utál engem. Mai napig ez megy. De már merek beszélni róla. Nem tudom mit tehetnék, mert én nem akarok neki sem rosszat. Ha gondolod és esetleg még aktuális a dolog nálad, írj rám privátban! Puszi
2017. máj. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!