Miért gyűlöl az anyám? Miét teszi ezt velem?
A testvérem értelmi fogyatékos, kb az ő árnyékában nőttem fel, mert se anyám, se apám nem foglalkozott érdemben velem, sőt, sokszor vertek, ütögettek is.
Anyám azt hiszi, hogy én is beteg vagyok, utál engem, soha nem ad a szavamra, mindenért leugat, okoskodik folyamatosan, nekem soha nem lehet igazam és nincs semmibe beleszólásom. Nagyon érzékeny és félénk vagyok, ezt is annak tudja be, hogy nem vagyok normális, zárt osztályra való vagyok, keressek fel egy elmeorvost...
Aztán erőt vettem magamon és elmentem pszichológushoz. Ő azt mondta, hogy nincs semmi bajom, egészséges vagyok, csak a múltam miatt vagyok ilyen visszahúzódó. Aztán amikor ezt elmondtam anyámnak, akkor is nekem esett, hogy én biztos rossz orvoshoz mentem el, meg biztos előadtam neki magamat, hogy milyen xar, szemét köcsög velem mindenki, én meg a kis tökéletes vagyok...
Miért csinálja ezt velem???
Mániás an beállt nálla a "fogyatékos gyerekeim vannak. "
Menjetek együtt orvoshoz/pszihologushoz. Hogy ő is halja, nem mondasz semmi rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!