Az mennyire gáz, ha az anyám nem tudja a koromat?
Figyelt kérdés
Ma az anyámmal beszélgettem, és szóba került a születésnapom, azt hitte hogy 17 éves vagyok közben 16 és még nem töltöttem a be a 17-et. Ez eléggé bántó és furcsa.2016. szept. 30. 19:34
4/13 anonim válasza:
Régen szokás volt, hogy annyi idősnek mondták az embert, amennyi legközelebb lesz, mert, hogy pl "a 17-be lépett bele". Nem ismerjük a beszélgetést, nem tudjuk milyen szövegkörnyezetben hangzott el. Ha a fenti eset áll fenn, akkor nem gáz, ezt "tanulta" hallotta a szüleitől. Ha meg van győződve, hogy most 18 leszel, az már elég nagy szégyen!
5/13 anonim válasza:
Az enyém se tudja pontosan, hogy ki hány éves(van tesóm is). Egy idő után annyira összefolynak a dolgok, hogy lehetetlen észben tartani. Enyém is megkérdezi, hogy hány éves is vagyok. Ne vedd a szívedre.
6/13 anonim válasza:
Hidd el egy bizonyos kor után már tökmindegy! El is felejtik az öregek, de tényleg. Ne vedd a szívedre, legyél megértőbb az idősebbekkel, szüleiddel. Nem ettől függ mennyire szeretnek téged.
7/13 anonim válasza:
Lehet, hogy már kezd szenilis lenni... Nem tehet róla.
8/13 anonim válasza:
Ha egyéb téren Ok, akkor ezzel nem kell foglalkozni. Én 36 vagyok, de volt olyan, hogy hirtelen el kellett gondolkodnom, hogy hány éves is vagyok:)
9/13 anonim válasza:
"Hidd el egy bizonyos kor után már tökmindegy! El is felejtik az öregek, de tényleg."
40-esek lehetnek a szülei, nem 70-80 évesek :)
10/13 anonim válasza:
Ha hirtelen megkérdezik, hogy a szüleid pontosan hány évesek, lehet, te is elgondolkodnál kicsit. Ne vedd ezt annyira a lelkedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!