Mit tegyek, ha nem hajlandóak fizetni egy olyan dolgot ami megkeseríti az életemet?
Az a helyzet,hogy nagyon erősen szükségem lenne fogszabályzásra. Sokáig nem értettem miért tartanak rondának az emberek csak az utcán sokszor hallottam,mert profilból nem látszik rajtam semmi különös,aztán egyszer egy orvos mondta,hogy úgy beszélek mint akinek a fél arca le lenne zsibbadva,aztán egy próbafülkében ahol 3 oldalról is volt tükör láttam ,hogy teljesen eldeformálja az arcom a fogaim szerkezete, tényleg úgy is beszélek mint akinek le van zsibbadva a fél arca,a lényeg nagyon nem szimmetrikus a fejem . Nekem pokolian fájt életemben mindig is az,hogy nem fogadták el a külsőmet holott sokat adok rá. A szüleimet megkértem,hogy csináltassunk fogszabályzót ugye már elmúltam 18 éves még tanulok úgyhogy szüleimtől függök ,de már nem tb támogatott a dolog. Ők persze azt mondták,hogy nem fizetik,mert ők semmit nem látnak rajtam szerintük szép vagyok...meg nekik fel sem tűnik a dolog. Persze ezt direkt mondják meg ők nem értenek ehhez. Ja és anyám a képembe vágta,hogy hiúságból akarom...Ja csak nem tudja mit élek át nap mint nap,milyen gátolt a személyiségem önbizalmam stb. De erre a válasza,hogy felejtsem el meg kit érdekel...és nem az anyagiakról van szó,nekik nagyon sok pénzük van,és én nem is a legdrágábbat akarom nekem jó a legolcsóbb is csak csinálják meg. És annyira felidegesít és bánt,hogy kb naponta étteremben esznek,szórakoznak stb,de az,hogy a saját gyereküknek az életét "jobbá" tegyék arra már nem hajalndóak.
Az egyetem mellett semmi időm dolgozni főleg,hogy végzős leszek,jó tudom már bírjam ki,de egyre csak ez jár fejmben és elvonja a gondolataimat mindentől nagyon tönkre vág.Mi tévő legyek?
Nem értem meg a szüleidet, hogy miért nem segítenek ebben.
" Ja és anyám a képembe vágta,hogy hiúságból akarom." És akkor mi van? Mindenkiben van valamennyi hiúság, és ez egy olyan dolog, amin könnyű változtatni, nem egy veszélyes műtétre mész.
Ha nem fizetik ki, semmit nem tehetsz, úgyis végzős vagy, jövőre már dolgozol, és elintézed magadnak.
Azt nem értem, hogy profilból nem látszik semmi? Nem inkább szemből?
Sajnos jelen helyzetben én is kénytelen vagyok azt mondani, hogy várj!
Végzős vagy, a tanulásra koncentrálj, most mással ne foglalkozz!
Eddig kibírtad, forgott a Föld, lesz diplomád és az első fizudból csináltatsz olyan fogszabályzót, ami szinte nem is látszik, kifejezetten felnőtteknek.
A szüleid azért mondják amit mondanak, mert tényleg szépnek látnak (biztos az is vagy, csak eltúlzod), ráadásul egyikük fizimiskáját örökölted és ők nem látják egy mást előnytelennek.
Én is ugyanígy vagyok sajnos mint te. Igaz nekem volt régen éjszakai fogszabályzóm de szinte semmit nem használt. Aztán meg nem foglalkoztunk a dologgal. Igaz nekem az első két fogam áll ki kicsit meg van közte egy kicsi rés de borzasztóan zavar. Nagyon önbizalomhiányos vagyok miatta. Most vagyok én is végzős az egyetemen, amint lesz lehetőségem egyből megcsináltatom. Neked is ezt tudom tanácsolni. De átérzem teljes mértékben a helyzeted, én is van hogy sírok emiatt. Kitartást! :)
22L
Most mész fősulira, és még elvársz egy több százezres fogszabályzó is. Nem vennék rá mérget, hogy tényleg van rá pénzük.
Pár év, és majd magadnak megcsináltatod. Addig nem fogsz veszteni semmit, a tanulásban gondolom nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!