Édesanyám kiakar tenni?

Figyelt kérdés

próbálok rövid de mégis érthető leni édesanyám összekerült párhete egy férfival mert 4 éve elvált édesapámtól.Eddig a viszonyunk jó volt 26 éves vagyok élletársammal lakunk itt 6 éve dolgozom állandó munkahelyen a ház fenntartását átvettem néhány éve már illetve itt próbáltam kialakitanni egy vállalkozást"egy esztergályos mühelyt is fellépitettem de párnapja bejelentette hogy ideköltözik az ember és mivel vagy mi vagy ő mi menjünk el innen mert kidobat minket mert nem férünk el...

Nos mivel nekem már édesanyám sincs a bejelentéstől kezdve, a kérdésem a következő mit tehetek nyilván a házból az ugymond részemből nem kérek semmit de a "vállalkozásba belefektetett" 5 millió forintot alsó hangon igenis igy kérem vissza.

Az ember tudom a házra illetve a pénz miatt költözött ide. Van valami modja vagy esélye hogy láttom a pénzt vagy kitúr mindenből és semmivel kezdek uj életett?

2016. okt. 6. 09:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

A 18-as kommentben írta, hogy az anyja provokálta, ő megütötte, a muter meg elment látleletet vetetni.

Amiről látlelet van, annak tényleg rendesen meg kell látszania, nem csak meglegyintette.

Kedves egy fiú. :-(

2016. okt. 8. 07:14
 32/35 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan leírná, hogy az örökségét félti, akkor meg kórusban írnátok, hogy a ház az övé, ha eladja és feléli a pénzét, akkor sincs köze hozzá a fiúnak. Ennyi.
2016. okt. 8. 07:16
 33/35 A kérdező kommentje:

nemértem...

lehet itt sok az irás tudatlan...

de most komolyan hol van írva hogy megütöttem..istenem te se lehetsz ilyen hülye kedves 28 és utolsó előtti....

"Te pontosan olyan élősködő vagy, mint anyukád pasija.

Folyton azon jár az eszed, hogy az anyukád 100 %-os tulajdonából neked valami JÁR.

Nem szívjóságból lehettél mellette, mert azért csak jól jött, hogy nem kell albérletet fizetned. Ráadásul odavetted az élettársadat, az ugye nem zavart senkit, hogy elfértek-e.

Az sem jött rosszul, hogy ingyen kaptál műhelynek helyet. Most jössz a hókuszpókkal, hogy nincsenek számláid. És a könyvelés, mire való, a garancia sem érdekelt, minek az a számla!

Onnantól kezdve, hogy leírtad, hogy képes voltál anyukádat annyira MEGVERNI, hogy látleletet tudott a sérüléseiről felvetetni, az a véleményem rólad, hogy egy alávaló kapzsi gazember vagy, aki attól retteg, hogy a majdani örökségét nem fogja megkapni.

Itt sajnáltatod magad, közben vered az anyádat, mert neked ez JÁR meg az JÁR."

ez most mi?

ennyi ősszegnél számit szerinted egy épitési telek?

2016. okt. 8. 11:34
 34/35 A kérdező kommentje:

illetve az a gond sok ilyen ember van mint te.kiforgatod a beszélgetéseket illetve értelmeznise tudod az írásokat.

Beguritottál azzal hogy olyat irtál hogy élőskődő vagyok meg hogy megütöttem..hol irtam én olyat hogy megütöttem te szellemi foxxatékos,mutasd már meg?!ha igy tudsz hozzászólni kérlek ne is szólj hozzá....

2016. okt. 8. 11:37
 35/35 A kérdező kommentje:

időközben voltam egy ügyvédnél tanácsot kérni...

ezt azoknak írom akik próbáltak segitenni és nem KIFORGATTÁK A SZAVAM ILLETVE ELFERDÍTETTÉK.

A tanácsa elsődlegesen az volt hogy együtt fáradjunk el hozzá és próbáljunk megegyezni .Nem elösször találkozott ilyenel azt is elmondtam szóval nem uj esett

ha nem tudunk megegyezni akkor egy értékbecslött kell felkeresni aki meghatározza az árat és ezáltal belehet elehet inditanni a folyamatot..de felhívta az ügyvéd is figyelmemet hogy meg kellene védeni addig a vagyontárgyakat az épületben mert bármi kikerül időközben utána onnan azután semmiféle pénzt nem kapok azért.illetve a provokálásokat engedjem el a fülem mellett míg megoldódik az ügy.

2016. okt. 8. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!