Édesanyám kiakar tenni?
próbálok rövid de mégis érthető leni édesanyám összekerült párhete egy férfival mert 4 éve elvált édesapámtól.Eddig a viszonyunk jó volt 26 éves vagyok élletársammal lakunk itt 6 éve dolgozom állandó munkahelyen a ház fenntartását átvettem néhány éve már illetve itt próbáltam kialakitanni egy vállalkozást"egy esztergályos mühelyt is fellépitettem de párnapja bejelentette hogy ideköltözik az ember és mivel vagy mi vagy ő mi menjünk el innen mert kidobat minket mert nem férünk el...
Nos mivel nekem már édesanyám sincs a bejelentéstől kezdve, a kérdésem a következő mit tehetek nyilván a házból az ugymond részemből nem kérek semmit de a "vállalkozásba belefektetett" 5 millió forintot alsó hangon igenis igy kérem vissza.
Az ember tudom a házra illetve a pénz miatt költözött ide. Van valami modja vagy esélye hogy láttom a pénzt vagy kitúr mindenből és semmivel kezdek uj életett?
igen tudom jön olyan válasz hogy miért kezdtem el szülői háznál a vállalkozást igy jártam stb..de én édesanyám fele voltam tekintettel hogy ne maradjon egyedül illetve szerettem nagyon az itthoni létett,itt nőttem fel stb.
Nem gondoltam volna 1 ével ezelőtt hogy ideköltöztet egy 6 ével fiatalabb férfit akinek semmije sincs
Keress fel egy ügyvédet, és kérj szakszerű segítséget.
Az itt adott amatőr válaszok nem biztos, hogy segítségedre lesznek.
Mi az amit nem tudsz magaddal vinni a műhelyedből?
Ér az 5 milliót? Tudod ezt bizonyítani?
Ha ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni, akkor bátran vágj bele - egy több évig is elhúzódó, igen költséges- polgári perbe. Ha kétségeid támadnak, akkor sajnos az van, hogy a saját kockázatod az, hogy a ház fenntartásához hozzájárultál és ott alakítottad ki a műhelyedet.
A helyedben én inkább a békés megoldás irányába mozdulnék el. Alapvetően rossz hozzáállás, hogy a ház és a pénz miatt túr ki benneteket az új pasi.
Ilyen alapon te is a ház és a pénz miatt nem akarod odaengedni.
4 évvel ezelőtt még elfértetek hárman apukáddal. Ennyire pici lenne az a ház, hogy most nem fértek el négyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!