Édesanyám kiakar tenni?

Figyelt kérdés

próbálok rövid de mégis érthető leni édesanyám összekerült párhete egy férfival mert 4 éve elvált édesapámtól.Eddig a viszonyunk jó volt 26 éves vagyok élletársammal lakunk itt 6 éve dolgozom állandó munkahelyen a ház fenntartását átvettem néhány éve már illetve itt próbáltam kialakitanni egy vállalkozást"egy esztergályos mühelyt is fellépitettem de párnapja bejelentette hogy ideköltözik az ember és mivel vagy mi vagy ő mi menjünk el innen mert kidobat minket mert nem férünk el...

Nos mivel nekem már édesanyám sincs a bejelentéstől kezdve, a kérdésem a következő mit tehetek nyilván a házból az ugymond részemből nem kérek semmit de a "vállalkozásba belefektetett" 5 millió forintot alsó hangon igenis igy kérem vissza.

Az ember tudom a házra illetve a pénz miatt költözött ide. Van valami modja vagy esélye hogy láttom a pénzt vagy kitúr mindenből és semmivel kezdek uj életett?

2016. okt. 6. 09:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

mondjuk ilyet az az igazság neten meg tv be láttam hogy egyik fél szülö megismerkedik egy másik emberel és fiatalabbal

Az ember alapbol eddig is más nőnél élős kődőtt hosszú éveken keresztül egy gyereke is lett,úgy tudott szabadulni hogy egy szer találkoztak édesanyámmal és rá 2 hétre ide is költözött..édesanyám meg nagy szerelembe gondolom befolyásolható lett vagy fene tudja :))

2016. okt. 7. 08:49
 22/35 A kérdező kommentje:

de szerintem nem én vagyok az egyedüli aki a szülői háznál alapította volna meg az életét de mondom lehet én vagyok a naiv hogy így akartam...

de hogy egy negyven valamennyi éves ember összekerül egy idősebb nővel ugy hogy semmije nincs az már maga elég fura főleg hogy egyből ki is tesznek a házból :D a szomszédok is mostmár elkezdték beszélni sajnos sajnál mind szinte mind felajánlotta hogy segít bármiben amiben tudd,ugytünik lassan egy ezer idegenbe jobban meglehet bizni :)

A d betűs smiley inkább kin nevetés ként szántam a mondat végén mert elégé elvagyok keseredve...

most egy ideig pár napig meghuzom itt magam a szobába amig keresek egy kiadó lakást utána mindenképp felkeresek egy ügyvédet

2016. okt. 7. 08:55
 23/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én maximálisan együttérzek veled, mert rettenetes volt a testvéremmel együtt az anyánkkal a kapcsolatunk.

Igaz, hogy a mi anyánk súlyos alkoholista és idegbeteg volt.

Előre bocsájtom, hogy olyasmit kérdezek, amihez semmi közöm, ha akarsz válaszolsz, ha nem akarsz, akkor nem.

Szóval, mivel magyarázod, hogy az anyád ilyen pálforduláson ment keresztül, ha eddig tökéletes és szerető volt a kapcsolatotok?

Hiszen elmondásod szerint te mint gyereke is mindent megtettél, hogy könnyebb legyen az élete és szerető gyereke voltál.

Érthetetlen! ... mert erre egy pasi megjelenése nem magyarázat, elvégre simán elférnétek a házban még így is, hiszen az új pasi már ott lakik és ti is.

Esetleg a pároddal nem jönnek ki? Ha igen, akkor mi az oka? Valami nekem az súgja, hogy itt van a kutya elásva, de természetesen ez csak feltételezés.

Azt írod, a házatok a szülői ház.

Akkor édesapád részével ki rendelkezik a válásuk óta?

Ha édesapád nevén maradt, akkor erről ő hogy vélekedik?

2016. okt. 7. 09:02
 24/35 anonim ***** válasza:
23%

Ne költözz ki semmiképpen! Ha oda vagy bejelentve, ott vannak a cuccaid, maradj ott. Ne engedd, hogy kitegyenek bírósági végzés nélkül. Ha elmégy, lecserélik a zárat, eladják a cuccaidat, ha már idáig fajult a helyzet.

Ha édesanyád ennyire megpistult attól az embertől, a fontolóra venném, hogy kivizsgáltatom, beszámítható-e, illetve nem kellene-e gyámság alá helyezni. Az az ember nagy valószínűség szerint egy szélhámos. Én még azon is elgondolkoznék, hogy lebuktassam. Pl. felbérelnék valami prostit, hogy csábítsa el, majd bukjon le édesanyád előtt, hátha akkor kiábrándul belőle.

2016. okt. 7. 09:04
 25/35 A kérdező kommentje:

életársammal jó a viszonyuk/jó volt

néhány éve itt lakik amiben tudott pl segített főzőtt neki beteg volt vitte az ágyba a reggelit

nem mondhatom hogy ő miatta kezdte

olyan ez mint a kapu zárási pánik szerintem,Facebookon ismerkedtek meg,nekem az is fura hogy anyum korához képest mióta megismerkedett facebookon vele úgy öltözködik mint egy fiatal..jajj nekem nem bajom soha nem tettem szóvá félreértés ne essen illetve nem is éreztettem vele .Hát igen erre én is gondoltam hogy elmegyünk utána ők szétszorják a cuccaim"eladják stb"

2016. okt. 7. 09:23
 26/35 A kérdező kommentje:

szerintem is szélhámos.

az előző élettársa tegnap rám irt illetve felhivott hogy nincs az embernek nála semilye 15 éves gyerekét köszönés nélkül elhagyta beszámíthatatlan meg hazudgál csak csomó adósságot hagyott ott vissza nemerjen menni stb

anyumnak akartam volna mesélni ezért is leüvöltötte a fejem illetve ordibálva azt mondta hogy csak nemakarja kifizetni az a kuxva a pénzét az embernek szóval teljesen megzavarodott a nagy szerelembe meg az ember azt mondta hogy az az ő háza amiben a volt életársa lakik amit árulnak vagyis ezt etette meg anyúmal amiből persze semmi nem igaz....évekkel ezelőtt arra az asszonyra is ugy akaszkodott rá mint anyumra hogy a kész házba betette a lábát..egy élősködő

2016. okt. 7. 09:31
 27/35 anonim ***** válasza:

Már hogyne lenne meg a számla! A fenéket dobtad ki, ne guríts már!

Ez egy műhely! A számláknak ott kell lenniük a könyvelőnél.

2016. okt. 7. 10:30
 28/35 anonim ***** válasza:
3%

Te pontosan olyan élősködő vagy, mint anyukád pasija.

Folyton azon jár az eszed, hogy az anyukád 100 %-os tulajdonából neked valami JÁR.

Nem szívjóságból lehettél mellette, mert azért csak jól jött, hogy nem kell albérletet fizetned. Ráadásul odavetted az élettársadat, az ugye nem zavart senkit, hogy elfértek-e.

Az sem jött rosszul, hogy ingyen kaptál műhelynek helyet. Most jössz a hókuszpókkal, hogy nincsenek számláid. És a könyvelés, mire való, a garancia sem érdekelt, minek az a számla!

Onnantól kezdve, hogy leírtad, hogy képes voltál anyukádat annyira MEGVERNI, hogy látleletet tudott a sérüléseiről felvetetni, az a véleményem rólad, hogy egy alávaló kapzsi gazember vagy, aki attól retteg, hogy a majdani örökségét nem fogja megkapni.

Itt sajnáltatod magad, közben vered az anyádat, mert neked ez JÁR meg az JÁR.

2016. okt. 7. 10:42
 29/35 anonim ***** válasza:

#28-as

Hol olvastad, hogy megverte az anyját?

2016. okt. 7. 12:25
 30/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a 28asnak nem megy az értőolvasás..
2016. okt. 7. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!