Hogy lehet azon túllépni, hogy nem szeret az édesanyám?
Figyelt kérdés
Az apám hosszú évekkel ezelőtt elhagyott minket. Nem is keres. Én pedig már külön élek anyától a férjemmel és van egy 6 hónapos fiunk is. De anyát nem érdeklem sem én sem az unokája. Ha megyek hozzá beszélünk pár szót, de általában én beszélek ő pedig a telefonját nyomkodja. A kisfiam néha megfogja, játszik vele kicsit és ennyi. Hozzánk nem jön, nem keres. Próbáltam már, hogy egy hónapig nem kerestem és akkor sem érdekeltem. Él a saját világában.2016. szept. 2. 15:53
1/4 anonim válasza:
Ezen nem lehet túllépni. Egy anya kötelessége a szeretet lenne és a boldog élethez ez kellene. Mindig ott lesz benned a hiány. :(
2/4 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom a választ, viszont engem sem szeret az anyám, sosem szeretett, úgyhogy küldök neked egy nagy, együttérző, baráti ölelést. 20/L
3/4 anonim válasza:
Én "anyám" akkor "szeret" ha adok neki pénzt( pénzt hülyeségre költi) meg ugrálok neki(csináld azt csináld ezt). Nem adok pénzt nem ugrálok neki akkor egy ******* vagyok. :-(
4/4 anonim válasza:
Engem az apám ugyanígy nem szeretett soha. Együttérzek veled. De legalább neked van férjed, és gyermeked akikre támaszkodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!