Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kinek a felelősség...

Szerintetek kinek a felelőssége keresni egymást a szülőnek a gyermeket, vagy a gyermeknek a szülőt?

Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 12:52
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szerintem a szülőnek kellene keresnie a gyereket főleg olyan esetben amikor ő megy el és úgy ,hogy igazán el sem búcsúzott tőlük.Nem tudom az emberek mit akarnak a gyereküktől számon kérni mikor azt soha ne felejtsük el nem ők kérték ,hogy legyenek hanem mi akartuk akkor én azt hiszem nekünk kell lépni.Persze vannak amikor hibáznak de biztos,hogy abban nekünk nincs részünk.Ilyenkor arra kell gondolni amikor meg születtek mindenben nekünk kellet őket irányitani akkor tegyük meg most is ez nem alázat csak szerintem szeretet.
2016. okt. 11. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!