Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El akarnak zavarni a szüleim...

El akarnak zavarni a szüleim mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég zűrös családban élek 23éves legidősebb "gyerekként".

18éves korom óta dolgozom mert az iskolát ott kellett hagynom mert soha nem bírtam vinni se kaját se cigit...

Mindig minden pénzt le kellett tennem, vetettek fel velem hitelt, minden vackot, mert nekik nem adnának mert soha sem dolgoztak...

Most eljött egy olyan idő hogy besokalltam. Beleuntam hogy megkeresem a sok pénzt ők meg csak követelőznek hogy adjak 60 meg 80ezer forintokat ameddig ők ülnek a babérjaikon.

Elmennék, de sajnos az adósságok felhalmozódtak és ha behajtják nem bírnám fizetni az albérletet meg még enni.

Félre tenni se tudok mert adnom kell nekik, de még magamnak venni kell kaját cigit mert otthon sosincs semmi...

Mit tegyek? Tanácsokat szeretnék kapni!

#szülő #elakarnak zavarni
2016. szept. 21. 20:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom merre laksz, de ha Budapesten, akkor 30 ezerert nem fogsz szobat kapni.
2016. szept. 22. 09:47
 32/33 anonim ***** válasza:
Szia! Csak egy tipp: Győrben az Audi gyárban és Kecskeméten az autógyárban is van felvétel, szállás biztosítva, plusz cafeteria is van. Ezekkel nem járnál rosszul. Haverom Győrben a legalja munkát végzi 8 általánossal, és havi 260 ezret kap kézhez, plusz a juttatások.
2016. szept. 22. 12:12
 33/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha megírod magánban,hogy melyik városban élsz,vagy tervezel élni,tudok ajánlani működő,dohányzásról leszoktató tanfolyamot.(Egy amerikában kidolgozott anyag adoptálása.Igen hasznos lenne,ha valamilyen baráttal,barátokkal együtt kezdenétek el,mert egyedül nehezebb.)

2016. szept. 22. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!