Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El akarnak zavarni a szüleim...

El akarnak zavarni a szüleim mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég zűrös családban élek 23éves legidősebb "gyerekként".

18éves korom óta dolgozom mert az iskolát ott kellett hagynom mert soha nem bírtam vinni se kaját se cigit...

Mindig minden pénzt le kellett tennem, vetettek fel velem hitelt, minden vackot, mert nekik nem adnának mert soha sem dolgoztak...

Most eljött egy olyan idő hogy besokalltam. Beleuntam hogy megkeresem a sok pénzt ők meg csak követelőznek hogy adjak 60 meg 80ezer forintokat ameddig ők ülnek a babérjaikon.

Elmennék, de sajnos az adósságok felhalmozódtak és ha behajtják nem bírnám fizetni az albérletet meg még enni.

Félre tenni se tudok mert adnom kell nekik, de még magamnak venni kell kaját cigit mert otthon sosincs semmi...

Mit tegyek? Tanácsokat szeretnék kapni!

#szülő #elakarnak zavarni
2016. szept. 21. 20:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19, izomösszerándulás? Atyaisten :D
2016. szept. 21. 21:54
 22/33 anonim ***** válasza:
78%
Kamu. Több gyerekes család és sosem dolgoztak a szülők??? A kérdező csak öt éve dolgozik, addig meg éhen haltak, vagy mi? Az egész kamu.
2016. szept. 21. 22:05
 23/33 egybaba ***** válasza:

Mondok egy ötletet aztán vagy bejön vagy nem. Egy csapásra megoldja a gondjaid. (ha sikerül) Hugom elment Pestre egy céghez ahol van olyan szállás amit a cége fizet. Nem tudom a cég nevét valami mobilteló gyár és kolégium szerűbe lakhatsz - így lakás letudva , mert a cég fizeti. Ha unod és 100 km-től messzeb laksz Pesttől adnak 27 ezer albérleti hozzájárulást havonta fizun kívül ha elbiba mennél. Szabadulj ki mihamarabb onnan , mert csak rámész és fiatalon egy roncs leszel - sok sikert!

Ja és valami maszek munkaközvetítő közvetítette ki, nem az állami munkaügyis - ezen a vonalon próbálkozhatsz

2016. szept. 21. 22:29
 24/33 anonim ***** válasza:

Szerintem minél hamarabb TAKARODJ A POKOLBÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Ha nincs, ki rendezze az adósságokat, akkor a szüleid talán észre veszik magukat. Ha meg nem, így jártak.

2016. szept. 21. 22:39
 25/33 anonim ***** válasza:
Keress olyan melót ami szállást is ad. Rengeteg ilyen van mostanában
2016. szept. 21. 22:54
 26/33 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsókkal. Újabban a Dunántúlon rengeteg gyári melót hirdetnek szállással együtt. Ráadásul ott a fizu is jobb meg a szüleidtől is jó messzire lennél. Ezen gondolkoztál már? pl itt van egy pár ilyen: [link]
2016. szept. 21. 23:53
 27/33 anonim ***** válasza:

Pont az elmúlt héten hallottam hírekben,hogy a McDonalds szállással ajánl munkahelyeket.

Dobbantónak talán megfelel!

2016. szept. 21. 23:56
 28/33 anonim ***** válasza:
23%

Gondold meg!

Ki az erősebb,a 8cm-es dohányrúd,vagy te?

Engeded,hogy az uralkodjon rajtad?

2016. szept. 21. 23:58
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Ment a zöld kéz az értelmes válaszokra!

A cigit meg lerakom valahogy.

2016. szept. 22. 06:18
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes kommentet.

Következő hónapban ne adj haza, hanem koltozz el. Berelj egy picike szobát. Kisebb városokban 20 ezerert már találsz.. És igen, legalább az elején abba kéne hagyni a cigarettát. Havi 10 ezer nagyon sok, ha mellette kevés pénzből kell megelni es hiteled is van.. A hitelt minél előbb fizesd vissza, inkább ezt a havi 10-et fizesd be pluszba, hogy hamarabb lejarjon a hitel. Legyél túl rajta és a budos életben ne vegyél fel, főleg nem más kedvéért.

A szuleidnek meg ne adj kölcsön pénzt, ha elkoltozol. 100% hogy fognak menni keregetni. Ne adj nekik, oldják meg.

Ha rendbe jön az életed, akkor meg érdemes lenne visszaülni az iskola padba munka mellett. Ha legalább egy jó szakmát szereznél, akkor is többet keresnél. Ha 18 évesen ott hagytad a sulit, az egész életedben hatással lesz, sosem lesz jó, jól fizető melód.. Mindenképp tanulj valamit.

2016. szept. 22. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!