Miért vádolja minden párt azzal a másik kettőt, hogy azok valójában egy párt? Össze akarnak minket zavarni?!
- A Fidesz szerint a Jobbik az MSZP kreatúrája és aki a Jobbikot támogatja, az az MSZP-t is támogatja, legalábbis abban, hogy a Fidesznek minél kevesebb szavazat jusson, illetve ne legyen meg nekik a 2/3-d. (Ha jól értem az eddigi kampányt.)
- Az MSZP szerint a Jobbik és a Fidesz az lényegében egy párt és aki a Fideszt támogatja, az a Jobbik "ordas eszméit" is támogatja, veszélyezteti a demokráciát. (Na igen, ez valószínű.......................)
- A Jobbik szerint pedig a Fidesz és az MSZP csak látszatra különböznek, például "kéz a kézben" együtt megszavazták a titkosítások szigorítását, aminek nem tudom mi volt az értelme.
Szerintetek melyiknek van igaza és melyik mond oltári nagy b.romságot? Mert az képtelenség, hogy mind a hármuknak igaza legyen, valamelyik kettő muszáj, hogy hülyeséget beszéljen, hacsaknem mindhárman hazudnak. Nem értem.
Érveket is légyszi!
A Fidesz pontosan tudja, hogy honnan van a Jobbik. Anno ők maguk segítettek nekik az egyetemeken. Orbán amnesztiában szenved. Az MSZPre hadd ne reagáljak. :) Említésre se méltóak. A Jobbik által megfogalmazottnak vannak alapjai.
Titkosítások megszigorítása stb...
"Ha az mszp visszalép a fidesz javára, hogy ezzel a jobbik ne jusson be"
Ezt nehezen tudom elképzelni! Nincs valami nem kurucos nem barikádos link erről (mert ők ugye egyetértünk abban, hogy elfogultak)??
A kampányok durvulnak és a félelemre építenek. Az MSZP próbál félelmet kelteni a Fideszre szavazó kisebbségiekben, hogy a Jobbikot támogatják ezzel.
A Fidesz szokás szerint össze-vissza beszél, hogy minél több szavazatot kapjon.
A Jobbik az új, még korrupciótól tiszta párt szerepében próbál feltűnni azzal, hogy összemossa az összes eddigi pártot.
Mindegyikben van igazság is meg hazugság is, a politika már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!