Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik a jelenlegi palettáról...

Melyik a jelenlegi palettáról a leginkább zöld szemléletű párt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, amelyik környezetvédelmi intézkedések bevezetését is fontosnak találná.
2011. okt. 24. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
LMP
2011. okt. 24. 21:52
 2/9 Heckler ***** válasza:
72%
A liberálisok ugorják át a kommentemet, köszi. Valószínű a Jobbik lenne az, mert az eddigi pártok nagy ívben sz*rtak többek között még az erre vonatkozó uniós előírásokra is, lásd Auchan mocsár-lecsapolása, vagy vörösiszap-tenger, de említhetném a románok ciánáradatát is. Nem tettek semmit. Semmit.
2011. okt. 24. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Jobbik.
2011. okt. 24. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:

LMP

ha rámész a honlapra rögtöd látod hogy zöldpárt, talán az egyetlen, én a jobbiknál nem vettem észre ez ügyben intézkedéseket,semmit, nem vagyok LMP-s viszont ebben a tekintetben jó felfogásuk van. ahogy az LMP-sek szokták magukat kifejezni: ők ökopárt. :)

2011. okt. 26. 01:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Már bocs, de a Jobbik nem a "leginkább zöld párt".

Ja és hiába javasolnak valamit, ha abból semmi nem lesz.

Egyébként nyilván az LMP.

A Jobbikosok próbálják itt is kisebbíteni az LMP szerepét...

De mint mondtam, a kezdeményezések legfőbb gátja a Fidesz-KDNP...

Ja és kedves Heckler nem vagyok liberális :)

2011. okt. 27. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
az SZdsz khm khm akarom mondani új nevén LMP
2011. okt. 29. 13:19
 7/9 Heckler ***** válasza:

"Egyébként nyilván az LMP. "

Egyébként ez neked miből jött le? A zöld logóból? Az LMP tevékenysége ezidáig kimerült abban, hogy pontosan az ellenkezőjét szajkózzák mindennek, semmi közük a zöld szellemiséghez.

2011. okt. 29. 13:25
 8/9 valasz88 válasza:
LMP
2011. nov. 1. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:

"Valószínű a Jobbik lenne az, mert az eddigi pártok nagy ívben sz*rtak többek között még az erre vonatkozó uniós előírásokra is, lásd Auchan mocsár-lecsapolása, vagy vörösiszap-tenger, de említhetném a románok ciánáradatát is. Nem tettek semmit. Semmit."

Ezek jóhiszeműen fogalmazva is durva tévedések! Az LMP tett a legtöbbet az asztalra ezen a téren is.

Kérdés, hogy mit nevezünk cselekvésnek? Azt, hogy trappolunk egy gyors menetet, vagy (a felelősök felelősségre vonásán túl) készítünk egy átfogó tanulmányt, és megnézzük, hogy hogyan lehet ezt a problémát a jövőben elkerülni, és ennek megfelelően megvalósítható és fenntartható törvényjavaslatot hoznak. Természetesen a kárt szenvedett érintett települések segítése és rehabilitációjának nyomon követése is fontos. Ebben az LMP mind részt vett.

Az "Auchan-mocsár" (tisztességes nevén Dunakeszi tőzegláp) ügyében is alaposan jelen volt az LMP.

A románok ciánáradata pedig a legnagyobb melléfogás: Az LMP még párton kívül elérte azt, hogy elsőként Magyarországon betiltsák a cianidos bányászatot, majd ezt az EU is elfogadta.

Nem sorolnám fel, hogy konkrétan hány természetvédelmi és hány környezetvédelmi (utóbbi egy jóval tágabb fogalom, benne foglaltatik pl az árvízvédelem, és egyéb nem természetesen kialakuló katasztrófavédelem, kármegelőzés) javaslatuk és konkrét eredményük volt, de egyértelművé teszi a párt cél iránti elkötelezettségét.

Hozzátennék két ellenpéldát is a Jobbik réséről: támogatják az atomerőmű létrehozását, és a vízerőművet.

[link]

2012. nov. 17. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!