Tényleg jól érzem, hogy nagy érzéketlenség volt ez anyukám részéről, vgay túlreagálom?
Figyelt kérdés
Kétszer volt ugyanolyan műtétem. A szüleim mindkétszer ott voltak velem, mikor felébredtem. Mindkétszer az volt a kérésem anyukámtól, rögtön ébredés után, hogy fogja meg a kezem. Az elsőnél megtette, a másodiknál elutasított, és hiába kérleltem, azt mondta, minek, attól úgyse lesz jobb. Ez kb. egy éve történt, de azóta is nagyon bánt, mert úgy érzem, akkor a kiszolgáltatottságban elemi szükségletemet tagadta meg tőlem. Egy betegség idején az ilyen dolgok szerintem nagyon sokat számítanak. Sosem volt igazán jó szülő gyermek kapcsolatunk. Pont ezek miatt az érzelmi szükségletek be nem teljesedése miatt. 24/L2016. szept. 20. 10:02
21/21 anonim válasza:
Ha újra ki akarsz készülni és feltépni a régi sebeket csak költözz haza. Inkább mennék albérletbe, mint oda.
Velem apám volt rideg azt se tudta soha, hányadikos vagyok. Most hogy felnőttem és családom van időről időre jelentkezik. Viszont neked kell megtanulnod, hogy rendezheted érzéseidet szüleid irányába. A te értéked nem attól függ, hogyan bánnak veled az emberek, vagy mennyire fogadnak el. Hidd el kivitelezhető, én is átéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!