Tényleg jól érzem, hogy nagy érzéketlenség volt ez anyukám részéről, vgay túlreagálom?
Köszi utolsó!
Most van egy udvarlóm, akivel a távolság miatt még csak egyszer tudtam találkozni, de hamarosan közelebb leszek hozzá.
Tervezett gyerek voltam, de egyik rokonom egyszer elmondta, hogy anyukám fiút akart, és amikor nem úgy lett depressziós lett.
Tavaly epeholyag mutetem volt. Nagyon nehezen tertem magamhoz az altatás utan, rosszul ereztem magam, pedig korábban is altattak mar. Attoltak az ebredobe, es az itt levő not megkértem, hogy fogja meg a kezem. Minek? - igy o. Jólesne, feleltem. (Igazából ugy ereztem, segítene "visszatérni".) nem válaszolt, nem fogta meg a kezem,hanem felkomaban azt kellett hallgatnom, ahogy a társával a kollégáikat szapuljak. Azota is rossz erzes, ha eszembe jut. Tavaly 40 eves voltam.
Kérdésedre: nem reagálod tul, de arrol sajnos valoszinuleg le kell tenned, hogy anyukad megad valamit, amire eddig sem volt képes. En javasolnám, hogy fogj valamilyen önismereti dologba, es ha csak egy mód van ra, ne menj haza.
Elarulnatok hogy miert gondolatjatok jonak, hogy ha valakinek rossz a kapcsoalta az anyjaval, akkor keressen gyorsan pasit? A 2 kapcsolat teljesen mas, nem lehet az egyiket a masikkal helyettesiteni.
Ezt potapanak hivjak, nem parkapcsolatnak.
16
Nem azt mondtam hogy keressen gyorsan pasit. De a kérdező 24 éves, lelki sérült. Amúgy is itt az ideje egy párkapcsolatnak. A férjemnek is nagyon cifra volt a helyzete az anyjával, sőt inkább a szüleivel, sokkal rosszabb, mint a kérdezőé. Nem részletezem de nem csak az anyja de az apja is igazából eldobta őket a testvérével 11 évesen. A férjem egy lelki sérült, önbecsülése nulla, befelé forduló tini volt mikor megismertem. Mellettem teljesen megváltozott, meggyógyult az évek alatt. Mintha kicserélték volna, kivirágzott. Igaz nagyon sokat segítettünk neki anyukámmal, lelkiztünk ezerrel és megerősítettük az önbizalmát. Hát én csak ezért merem ajánlani a jó párkapcsolatot a kérdezőnek, saját példa alapján. Nem azt mondtam hogy álljon össze akárkivel.
24 évesen már a pasidat kéne ilyenekre megkérni
vágd el a köldök zsinort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!