Szülők, mit szólnátok, ha az egyetemista gyermeketek ezt mondaná?
Szeretne az utolsó éve előtt 1 évet passziváltatni, és dolgozni, hogy legyen munkatapasztalata, saját pénze, hogy az utolsó évben legyen saját fedezete, amiből fedezné a kiadásokat, és nem kérne a családtól pénzt.
Természetesen ez a valaki én lennék, és lenne lehetőségem nettó 250-280 ezer forintért júliustól informatikai cégnél dolgozni.
Most írta nekem valaki privátban.:
"Nem a kerdezo vagyok, de mar 8 evvel ezelott is kerestem ennyit egy erettsegivel software fejlesztokent. 19 voltam akkor kb." jsh
376000 - 421000 Ft havi bruttó fizetés Magyarországon érettségivel 2008-ban?
Komolyan, valamit én ronthattam el nagyon, ha ez így van...
Melyik cégnél, mert azt soha nem írjátok?
A Richter max. 300 000 Ft bruttót tud adni egy kezdő MSc diplomás vegyésznek Budapesten, de ez már tényleg a teteje és a legjobb alku. A GE-nél a 300 000-et simán megkapja kezdőként Budapesten, kérdés itt meddig lesz meg a munkahelye..
Melyik cégeknél programoztok, programoztatok érettségivel 400 000 Ft havi bruttó fizetés mellett Magyarországon?
Tessék, már cégneveket is írni, mert addig ez az egész teljesen hiteltelen.
Fejezd be az egyetemet!
Mi pedig emberek oszoljunk, mert a kérdés kiírás és a válaszok időpontjaiból azt látom, hogy egyenlőre senki sem dolgozik sehol, csak röpködnek a súlyos százezrek és csorog a nyál...
(09:34, 09:38, 09:40, 09:41, 09:57, 10:05, 10:14, 10:23, 10:35, 10:48, 10:53, 10:55, 10:55, 10:58, 11:00, 11:01, 11:13, 12:03, 12:26, 12:58, 13:03, 13:52)
Én egyébként azt kívánom mindannyiunknak, hogy keressünk munkával bruttó 800 000 Ft-ot havonta itt Magyarországon!
"egyenlőre senki sem dolgozik sehol"
Én dolgozom épp és a válaszom megírásakor is dolgoztam. Tudod, nem mindenki szalag mellett robotol, hogy ne férne bele egy kis gyakorizás :)
Az egyenlőre és az egyelőre különbségének nézz majd utána légy szíves.
Ha mar ennyire megy a cegnev fetis tessek, en egyetem mellett fel allasban netto 160-at kerestem az Innostartnal.
Egy sima, egyszeru kis webfejlesztessel foglalkozo ceg.
Ismetlem, fel allasban es koztudott, hogy az ilyen webfejleszto cegek altalaban joval kevesebbet fizetnek, mint egy java-s vagy C++-os ceg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!