Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves szülők! Ti örülnétek...

Kedves szülők! Ti örülnétek annak, ha főiskolás/egyetemista gyermeketek ilyen lenne?

Figyelt kérdés
Az említett "gyermek" felsőoktatásban tanul. Kiváló tanuló, ösztöndíjat kap, diákmelón van suli mellett. Rendszeresen bejár a suliba, nem kollégista. Tanítás után mindig hazajön rögtön, és nem csavarog az utcán. A házimunkából rendszeresen kiveszi a részét, nem bulizós, nem iszik, nem dohányzik, nem drogozik.
2016. jún. 5. 19:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Ezek alapvető emberi tulajdonságok.
2016. jún. 5. 19:40
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

Persze :)

Csak legyenek barátai is. Akik normálisak.

2016. jún. 5. 19:41
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha Ő jól érzi magát, akkor igen. De azt nem szeretném, hogy kötelességből kimaradjon olyan dolgokból, amikben amúgy részt szeretne venni.
2016. jún. 5. 19:46
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

" Tanítás után mindig hazajön rögtön, és nem csavarog az utcán."

huszonévesek nem csavarogni szoktak az utcán..már ne is haragudj. hanem barátaikkal találkoznak vagy a párjukkal. nekem ez lenne furcsa,hogy nincsen párja és nincsenek barátai.

a tanulmányi eredményének nyilván örülnék,büszke lennék rá,hogy ilyen jó feje van.

2016. jún. 5. 19:53
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
elég unalmas egy élete lehet..
2016. jún. 5. 20:21
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Hétvégén sem megy soha sehova? Nem vagyok szülő, de nem igazán értem a kérdés azon részét, hogy örülnék-e neki, mert szerintem semleges érzéseim lennének, ő döntése, hogy mit csinál. Csak ne legyen rajta semmi megfelelési kényszer a szülők felől, ami korlátozná bármiben is.
2016. jún. 5. 20:33
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
ha nincs szociális élete az egész nem ér sokat
2016. jún. 5. 20:41
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
Ez lenne a normális. El lehet menni barátokkal, de szánalmas ha valaki csak ivással tud szórakozni.
2016. jún. 5. 20:43
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Hm, furcsa. Szerintem arra gondolsz hogy nincsen szociális élete. Nézd nekem sincs már igazán, nagyon ritkán járok ki, de ez sosem rajtam múlt. Egyszerűen odáig jutott a világ, hogy nem kell senkinek, vagy egyszerűen nem értékelik hogy jóban rosszban kitartasz mellette. :)

Ha meg nem erről van szó, szomorú hogy a példás magaviseletnek az örömét megkérdőjelezzük...

2016. jún. 5. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
56%

Úristen! Normális a gyerek, most mi lesz??! Sehol egy jó kis "hajnalban kell kiváltani a rendőrségen, mert bevitték rongálásért", vagy "levakarni az első kanyarban lévő fáról mert jaj de jót buliztak a haverokkal". Esetleg egy kis "10 éve jársz arra a k***a egyetemre mikor lesz már belőled valaki" - dög unalmas az élet, értem én.

De most komolyan: szánalom hogy van egy kötelességtudó, normális, jóeszű fiatal és már lassan a dínók mellett fogják mutogatni a múzeumban.

2016. jún. 5. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!