Kedves szülők! Ti örülnétek annak, ha főiskolás/egyetemista gyermeketek ilyen lenne?
Persze :)
Csak legyenek barátai is. Akik normálisak.
" Tanítás után mindig hazajön rögtön, és nem csavarog az utcán."
huszonévesek nem csavarogni szoktak az utcán..már ne is haragudj. hanem barátaikkal találkoznak vagy a párjukkal. nekem ez lenne furcsa,hogy nincsen párja és nincsenek barátai.
a tanulmányi eredményének nyilván örülnék,büszke lennék rá,hogy ilyen jó feje van.
Hm, furcsa. Szerintem arra gondolsz hogy nincsen szociális élete. Nézd nekem sincs már igazán, nagyon ritkán járok ki, de ez sosem rajtam múlt. Egyszerűen odáig jutott a világ, hogy nem kell senkinek, vagy egyszerűen nem értékelik hogy jóban rosszban kitartasz mellette. :)
Ha meg nem erről van szó, szomorú hogy a példás magaviseletnek az örömét megkérdőjelezzük...
Úristen! Normális a gyerek, most mi lesz??! Sehol egy jó kis "hajnalban kell kiváltani a rendőrségen, mert bevitték rongálásért", vagy "levakarni az első kanyarban lévő fáról mert jaj de jót buliztak a haverokkal". Esetleg egy kis "10 éve jársz arra a k***a egyetemre mikor lesz már belőled valaki" - dög unalmas az élet, értem én.
De most komolyan: szánalom hogy van egy kötelességtudó, normális, jóeszű fiatal és már lassan a dínók mellett fogják mutogatni a múzeumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!