Egyetemisták, fősulisok, ti mennyi zsebpénzt kaptok
szülőktől?
Figyelt kérdés
Most nyáron dolgozok is,de amúgy suli mellett is 20-20 ezret kapok szülőktől havonta és tekintve,hogy lényegében 500 ezer nettó fölött keresnek fejenként,ezt rohadt kevésnek tartom(ebből fizetem a bérleteimet és még sokmás mindent,amiket szerintem nem a zsebpénzemből kéne..).
Az én gyerekem nem kap zsebpénzt. Megkeresi magának a bérlet a kollégium és a többi árát. Egy részét az iskolai előmenetelével ösztöndíj formájában, a többit munkával.
2016. jún. 22. 20:49
2/61 anonim válasza:
szegényke ez kevés hát borzalom...
keres melót felnöt ember vagy
2016. jún. 22. 20:49
3/61 anonim válasza:
Hat szerintem orulj hogy foznek rad, a rezsiert nem kernek penzt es hogy a tanulmanyaidat is finanszirozzak.
2016. jún. 22. 20:51
4/61 anonim válasza:
Nem kapok "zsebpénzt". Szólok, ha pénzre van szükségem, és akkor annyit kapok, amennyit kértem, vagy amennyi pillanatnyilag van.
2016. jún. 22. 20:52
5/61 A kérdező kommentje:
#3 állami támogatott vagyok és nem főznek rám,teljesen önállóan látom el magam,nem tudom ezt honnan vetted :) Tény,hogy a rezsiért nem kérnek pénzt,de ha szülő lennék,én sem kérnék érte,főleg,hogy diákmunkával annyit lehet keresni,hogy kb semennyit,nem terheln még ezzel is a gyerekem...pedig komoly fordító munkát végzek most,de ugyanannyit keresek,mint egy 8 általánost végzett gyári munkás...
Na mindegy,ne kanyarodjunk el az eredeti kérdéstől:D
2016. jún. 22. 20:55
6/61 anonim válasza:
Gondolom akkor olyan etrended van ami kulonlegesebb kajakat igenyel.
2016. jún. 22. 20:56
7/61 A kérdező kommentje:
#4 na én is erre akarom átvezetni a szüleimet!Havi 40 ezerből egyszerűen nem jövök ki sehogy és nem fogják fel...suli mellett pedig nincs időm dolgozni,csak nyáron.
2016. jún. 22. 20:56
8/61 anonim válasza:
#4 vagyok, sajnos nem tudok tippeket adni, hogyan érd el. Nálunk sose volt másképp.
2016. jún. 22. 21:00
9/61 anonim válasza:
Régebben ha kellett, kértem, és kaptam. Albérletet, ruhát, kaját állták, így pénz sem kellett.
2016. jún. 22. 21:02
10/61 anonim válasza:
Amíg egyetemre jártam, én 30 ezret kaptam havonta. Tekintve hogy ők is hasonló összeget kerestek, mint a tieid, én is kevésnek tartottam. Aztán mikor dolgozni kezdtem, (a párom keresetevel együttes jovedelmunk már meg is haladta a szüleimét) rajottem, hogy még ez is k rva kevés. ők már tudják azt, amit te nem.. Bármikor beüthet valami és az csőstül jön. Ne gondold, hogy ez sok pénz. Ez sajnos errefelé semmi. Én sem hittem el, de majd rajossz sajnos te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!