Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyetemisták, fősulisok, ti...

Egyetemisták, fősulisok, ti mennyi zsebpénzt kaptok szülőktől?

Figyelt kérdés

Most nyáron dolgozok is,de amúgy suli mellett is 20-20 ezret kapok szülőktől havonta és tekintve,hogy lényegében 500 ezer nettó fölött keresnek fejenként,ezt rohadt kevésnek tartom(ebből fizetem a bérleteimet és még sokmás mindent,amiket szerintem nem a zsebpénzemből kéne..).

Ti mennyit kaptok?

20L

2016. jún. 22. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Kedves 48-as,meg is nezheted! Jogon vagyok, es levelezon. Egy vizsgara 2-300 oldal a kovetelmeny. Senki nem mondta, hogy bejarok. Egyebkent ez egy forum,ugy irok ahogy kedvem tartja. Egy vegzest, megkeresest nyilvan pontos helyesirassal irok meg. Kosz az eszrevetlt,sajnos nem tudsz belem kotni.
2016. jún. 24. 14:58
 52/61 anonim ***** válasza:
52%

Jó és szerinted egy levelezőn végzett diploma ér annyit, mint egy nappali?

Mert nem.

Másrészt, ha már jog.

Tudnál pár sort pötyögni arról, hogy melyik tantárgy volt a legnehezebb/legkönnyebb és miért?

2016. jún. 24. 15:14
 53/61 anonim ***** válasza:
62%

"azt hogy a te szüleid sokat keresenek de nem kapsz, az nagyon is helyes, dolgozz meg érte,"

Már miért lenne helyes?

Én is, de már mások is leírták, hogy ez egy rendkívül együgyű, elmaradott hozzáállás, sokkal kifizetődőbb, ha nem terhelik munkával, ha nem muszáj.

2016. jún. 24. 15:18
 54/61 anonim ***** válasza:

"azt hogy a te szüleid sokat keresenek de nem kapsz, az nagyon is helyes, dolgozz meg érte,"

válazsoló vagyok... értem én , tényleg nem helyes, de ha nekem például, dolgozni kell és uyg tanulni? Azt gondolja hogy nekem könnyű? Én mérnökinformatikusnak, tanulok csak most passzíváltatva vagyok, tény igen, hogy nem nagyon lehet tanulás mellett dolgozni, pláne egy nehzé szakon,d e ha engem nem támogatnak semmivel, és akkor is kell szakmát szereznem, akkor más nem bírja ki??. Mindenki ynavajoghatna akkor, hogy nem támogatják a szülei az egyetemet, meg a tanulást meg semmit, akkor addig ő el nem megy dolgozni, gyárba szalag mellé,.meg fiziaki munkásnak, amig el nem végzi az egyetemet, tehát akkor az a helyes, ? Hogy tanuljon az ember, orvosnak meg mérnöknek, meg jogásznak, és mellette, pedig haljon éhen? meg vegyen fil hieteleket, meg élősködjön 5-6-8 éven át a szüleinél?

2016. jún. 24. 15:29
 55/61 anonim ***** válasza:
Előző vagyoK: Én már sok ilyen kérdést kiírtam gyk-ra hogy szüleim nem tartanak el, és mindig azt modnták a tisztelt válaszolók, hogy igenis lehet nappali mérnőki tanulmányok mellett dolgozni, és szrókaozásra meg pihenésre is fordítani időt.
2016. jún. 24. 15:34
 56/61 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg er annyit, mert a jelenlegi munkahelyemen mar megmondtak,hogy ha vegzek foglalkoztatni akarnak. Legkonnyebb AZ elso/masodik feleves targyak voltak (jogtorik,alkotmany1,Latin), legnehezebb: Pp.
2016. jún. 24. 15:39
 57/61 anonim ***** válasza:
43%

", tényleg nem helyes, de ha nekem például, dolgozni kell és uyg tanulni? Azt gondolja hogy nekem könnyű?"

Ki nem szarja, hogy neked könnyű vagy nem könnyű?

Ne azt írd akkor, hogy helyes vagy sem, hanem írd azt, hogy egy megkeseredett, rosszindulatú, irigy féreg vagyok, mint a többi felhasználó, akit zavar, hogy másnak nincs ilyen gondja.

Mert erről van szó, be is ismerted közvetetten.

Akinek pedig beigérték, hogy foglalkoztatja tovább a munkahelye, annak üzenem, hogy nem ez az általános, másrészt előnyben van.Egyébként egy levelezői jogi diploma WC papírnak jó, nem véletlenül sírnak, hogy nem tudnak elhelyezkedni.

2016. jún. 24. 16:05
 58/61 A kérdező kommentje:

#54 tehát ha neked rossz,akkor mindenki másnak is legyen rossz?Kicsit sem vagy rosszindulatú,ahh...erre van az a mondás,hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...

Összegezve nekem az a véleményem,hogy ha egy szülő elvárja a gyerekétől már kicsi korától kezdve,hogy továbbtanuljon(mint az én szüleim is),akkor igenis támogassa az idő alatt,olyan mértékben,amennyire telik tőle és ne fukarkodjon.Viszont nyaranta simán elvárható,hogy dolgozzon a "gyerek",de ismerek olyan szülőket is,akik nyáron sem várják el,abban az esetben,ha a gyerek nem lébecolja végig a nyarat,hanem akkor is tanul,vagy külföldön van nyelvet tanulni stb,tehát hasznosan tölti az idejét.

2016. jún. 24. 18:48
 59/61 anonim ***** válasza:
", tényleg nem helyes, de ha nekem például, dolgozni kell és uyg tanulni? Azt gondolja hogy nekem könnyű?" válaszoló vagyok.. ... Nem vagyok irigy,, nem értettétek meg a léyneget, ? kedves krédező te sirsz nyavajogsz hogy nem tartanak el, pedig van pénzetek de amugy eltartanak, mert van hol laknod és stb. Ez az egyik a másik, nem irigy vagyok,, hanem mindenkinek vannak porblémái,, nálad ezer szegényebbek vannak, mégse sírnak meg nyavajognak, hogy csak 40 ezret kapnak. hanem küzdenek érte, hogy jobb legyen.
2016. jún. 24. 19:37
 60/61 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan német értem, ebből hogy lett ilyen nagy oltás-party... Csak kicsit meg kellene érteni a másik helyzetét mindkét oldalnak. Akiket nem támogatnak, azoknak elég nehéz a helyzete és az olyanok miatt kapnak vérszemet, mint a #39-es.... Én sem örülnék, ha valaki lenézne a helyzetem miatt, mert dolgozok és még rá fogná, hogy azért mondom,mert mártírkodok. Akiket támogatnak, az pedig ossza meg,láttam ilyet egy párat, mégis normálisan,nem dicsekedve le tudták írni. Kedves kérdező: hogy neked is válaszoljak, anno én szinte ugyanebben a helyzetben voltam és mit ne mondjak, nem esett jól. Nem tudom,miért lehetett, talán a nevelési szándék, talán valami más,ki tudja. Szerintem próbálj leülni velük nyugodtan, indulatok nélkül beszélni, érett nagylány vagy és egy próbát megér. :) remélem össze jön! :) Sok sikert kívánok!
2016. jún. 25. 06:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!