Egyetemisták, fősulisok, ti mennyi zsebpénzt kaptok szülőktől?
Most nyáron dolgozok is,de amúgy suli mellett is 20-20 ezret kapok szülőktől havonta és tekintve,hogy lényegében 500 ezer nettó fölött keresnek fejenként,ezt rohadt kevésnek tartom(ebből fizetem a bérleteimet és még sokmás mindent,amiket szerintem nem a zsebpénzemből kéne..).
Ti mennyit kaptok?
20L
Jó és szerinted egy levelezőn végzett diploma ér annyit, mint egy nappali?
Mert nem.
Másrészt, ha már jog.
Tudnál pár sort pötyögni arról, hogy melyik tantárgy volt a legnehezebb/legkönnyebb és miért?
"azt hogy a te szüleid sokat keresenek de nem kapsz, az nagyon is helyes, dolgozz meg érte,"
Már miért lenne helyes?
Én is, de már mások is leírták, hogy ez egy rendkívül együgyű, elmaradott hozzáállás, sokkal kifizetődőbb, ha nem terhelik munkával, ha nem muszáj.
"azt hogy a te szüleid sokat keresenek de nem kapsz, az nagyon is helyes, dolgozz meg érte,"
válazsoló vagyok... értem én , tényleg nem helyes, de ha nekem például, dolgozni kell és uyg tanulni? Azt gondolja hogy nekem könnyű? Én mérnökinformatikusnak, tanulok csak most passzíváltatva vagyok, tény igen, hogy nem nagyon lehet tanulás mellett dolgozni, pláne egy nehzé szakon,d e ha engem nem támogatnak semmivel, és akkor is kell szakmát szereznem, akkor más nem bírja ki??. Mindenki ynavajoghatna akkor, hogy nem támogatják a szülei az egyetemet, meg a tanulást meg semmit, akkor addig ő el nem megy dolgozni, gyárba szalag mellé,.meg fiziaki munkásnak, amig el nem végzi az egyetemet, tehát akkor az a helyes, ? Hogy tanuljon az ember, orvosnak meg mérnöknek, meg jogásznak, és mellette, pedig haljon éhen? meg vegyen fil hieteleket, meg élősködjön 5-6-8 éven át a szüleinél?
", tényleg nem helyes, de ha nekem például, dolgozni kell és uyg tanulni? Azt gondolja hogy nekem könnyű?"
Ki nem szarja, hogy neked könnyű vagy nem könnyű?
Ne azt írd akkor, hogy helyes vagy sem, hanem írd azt, hogy egy megkeseredett, rosszindulatú, irigy féreg vagyok, mint a többi felhasználó, akit zavar, hogy másnak nincs ilyen gondja.
Mert erről van szó, be is ismerted közvetetten.
Akinek pedig beigérték, hogy foglalkoztatja tovább a munkahelye, annak üzenem, hogy nem ez az általános, másrészt előnyben van.Egyébként egy levelezői jogi diploma WC papírnak jó, nem véletlenül sírnak, hogy nem tudnak elhelyezkedni.
#54 tehát ha neked rossz,akkor mindenki másnak is legyen rossz?Kicsit sem vagy rosszindulatú,ahh...erre van az a mondás,hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is...
Összegezve nekem az a véleményem,hogy ha egy szülő elvárja a gyerekétől már kicsi korától kezdve,hogy továbbtanuljon(mint az én szüleim is),akkor igenis támogassa az idő alatt,olyan mértékben,amennyire telik tőle és ne fukarkodjon.Viszont nyaranta simán elvárható,hogy dolgozzon a "gyerek",de ismerek olyan szülőket is,akik nyáron sem várják el,abban az esetben,ha a gyerek nem lébecolja végig a nyarat,hanem akkor is tanul,vagy külföldön van nyelvet tanulni stb,tehát hasznosan tölti az idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!