Miért van sok gyerek és szülő közt ellentét? Felfogásban, tervekkel és elképzeléssel kapcsolatban.
Nem vagyok már gyerek, 24 elmúltam pár hónapja, még itthon élek, hisz nem megy egyről a kettőre saját házba belefektetni.
Ha keresnék 300-400 ezret nem okozna gondot egy albérlet se, de így 130-140-es fizetéssel nem mászok bele ilyesmibe.
Még 17 éves koromban fizettek be a szülők a jogsira, mert illő volt hogy srácként autóval járjak, ezidáig nem okozott gondot a családi autó, el gurultam vele A-ból B-be
De szeretnék már saját javakat, külön autót és motort tervezek, pár éve még Apám mondta hogy "Te pénzed, nem bánom mit veszel belőle" Neki is van egy motorja, jártam azzal is néha, de Ő nem vágyik már erős gépre, melóba elég neki és takarékos.
Amit én kinéztem, rögtön azzal jött hogy "Minek kéne neked ekkora, hogy meghaljál vele?"
Egy igénytelen kis fogyasztású autót akartam még mellé hogy azért télen ne a villamosra buszra kelljen várni, de az se tetszett neki "Mondván, itt van az Opel, minek vennél rosszabbat"
Szóval csupa negatív kritikával van felém, kezdem azt hinni hogy sajnálja tőlem.
24F
Apukáddal értek egyet többnyire, nézd el nekem.
Nem keresek 3-4 kilót, párommal együtt csak és bérelünk meg teljes gőzzel éljük az életünket, hidd el, meg lehet oldani.
Tegyél félre. A semmiből nem lehet. A kevésből is érdemes.
illő volt hogy srácként autóval járjak
Aha.
24 évesen még mindig ilyen hülye vagy?
Azért mondja, hogy ne vegyél egy rosszat, hiszen ott van az övék. Ezzel azt akarja megelőzni, hogy ne verd el a pénzedet, mivel tényleg felesleges ha a szüleid kölcsön adják a kocsit.
Emellett féltenek, és mivel nem tinik már tudják, hogy az erős motor miért kell... Nem azért, hogy elmenj ide-oda.. abban mindig van menőzés, "csak azért is kipróbálom", stb. stb. és ez veszélyes.
Szimplán védenek.
Szóval inkább a pénzed komoly dolgokba fektesd, ha már otthon élés, stb. akkor egy házba.
Ritka életképtelen egyed vagy, ecsém.
Nem mész albérletbe, mert nem keresel 300-400 ezret. Én 100 ezres fizetéssel is elmentem, mert nem vagyok életképtelen, mint te, hanem egy nő, aki képes megállni a saját lábán.
De te 100 éves korodig otthon maradsz, gratulálok. És persze egyből házat akarsz venni...Ne is add lejjebb egy rózsadombi palotánál!
Tán azért, mert apád felnőtt módjára gondolkodik, te meg még mindig gyerekként. Mi a f..sznak neked erős motor meg mellé egy csotrogány, amikor arra se elég a fizetésed, hogy legalább tervezgetni kezdj egy saját lakással? Kuksolsz a gyerekszobádban, a Gabi heverőn 24 évesen, de neked nem jó a családi autó...:D
Kezdj el gyűjteni kéróra, vagy fektess be egy távoktatásos/esti tanfolyamra, amivel normális, jól fizető szakmát szerezhetsz. Ezzel többre mész, mint a rinyálással, hogy te nem keresel 3-400 ezret, basszus, akinek ennyi a jövedelme 24 évesen, az tett is érte.
Ha annyira érett férfiú vagy, akkor magyarázd már el, hogy miért kell egy motor meg még pluszban egy szar autó.. Mert én ebben logikát nem látok.
Másrészt, ha nem nagyvárosban laksz, akkor simán lehet 150ből albérletbe menni. Mi barátommal jövőre (érettségim után! És nem halasztottam..) házat tervezünk venni, de mi már legalább egy éve elkezdtük kitalálni, hogy mit hogy kell csinálnunk, hogy jó legyen.. Ha máshogy nem megy, keress jobb állást, vagy tanulj új szakmát. Esetleg a pár hónapos külföldi meló sem rossz, csak ismerős legyen aki intézi. Vagy legalább ismerős ismerőse
Több dolgot nem írtam le az első írásomban, de féltik meg kímélik azt az autót, a kutya száraz időben nem ülhet mellém rossz pokróc nélkül, hol ott nem is szőrözi a környezetét, amikor elmentünk ismerőssel horgászni, 1 órán keresztül hallgattam a misét, hogy miért nem terítettem be jobban a csomagtartót, hogy kiment a halas víz.
Részben ezért volna szükség egy saját autóra amit ha össze is törnék télen, nem tagadnának ki a házból, és akkor mennék a kutyával mozogni egy kicsit, amikor akarunk, nem sutyiban.
Tényleg hülye vagy.
Komolyan azért vagy kiakadva, hogy a kutya alá bekell rakni egy pokrócot? Milyen lusta féreg vagy Te, ha ennyit nem teszel meg? Ha már használod, ennyit megtehetsz.
Na meg a halas vízben is igazuk volt maximálisan.
Tényleg debil vagy.. 24 éves? Nem semmi, hogy közben egy 4 éves szintjén mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!