Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj az anyámnak, hogy...

Miért baj az anyámnak, hogy sminkelek suliba? 14l

Figyelt kérdés

Aki kiakarna oktatni,inkább ne írjon semmit.Köszönöm

Nem kell valami vakolatra gondolni.Általában használok korrektort vagy bb krémet,szempillaspirált meg nagyritkán fehér szemceruzát(ünnepségkor természetesebb árnyalatú szemhéjpúdert)A tanárok se szólnak érte,a házirend meg csak az erős sminket tiltja.(Az más,hogy a tanárokat az se érdekli)

Akkor most mi baj van a sminkemmel?Tényleg sok?Mit csináljak,hogy anya elfogadja?14l

2016. szept. 3. 10:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
41%

"Nem a szülő dolga eldönteni hogy a lánya sminkelhet-e."

Nem dolga, de 14 éves kis pisisnél még megteheti. Akár tetszik, akár nem.

18 évesen akár bohócorrot is rakhat magára a kedves kérdező, ha épp az lesz a trendi.:D

2016. szept. 3. 21:06
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

Nekem ne dumálj kisbogaram :)

2016. szept. 4. 00:33
 33/36 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem töröltettem válaszokat.De az tök vicces,hogy itt azt írja mindenki mekkora baj,h sminkelek,egy másik kérdésnél ugyan ez tök elfogadott.
2016. szept. 4. 06:44
 34/36 anonim ***** válasza:
Nalunk az osztalyban par lany sminkeli magat. Ugy neznek ki, mint Joker a Batmanbol. De jokat lehet rohogni rajtuk.
2016. okt. 20. 10:33
 35/36 anonim ***** válasza:
Lehet hogy bénán csinálod meg a sminket.
2016. okt. 20. 18:54
 36/36 Lexadomy válasza:
Nem kioktatlak, ne annak vedd! Nem olvastam végig a kommenteket, csak addig, amíg TE reagáltál egy kommentre. A "nállunk" az helyesen nálunk, a "hozzáálást" pedig hozzáállást. Több vessző hibát is ejtesz. Lehet, hogy régebben megengedte, de azóta változhatott a tanulási hozzáállásod is és a modorod is. Nem lehet, hogy kicsit lázít Téged az, hogy szerinted nem eléggé nagylányként kezel? Úgy értem, hogy másképp gondoljátok a felnőtté válás szintjeit. Nálunk a lányommal, aki most 15 éves bizony előfordult, hogy egy valamit engedtem és más téren is lazítani akart a pórázon. Leültünk és nyíltan ŐSZINTÉN elmondtuk NYUGODTAN, hogy melyikünk, hogyan látja és gondolja a dolgokat! Ha valamit nem tudsz vele, vagy a döntéseivel kapcsolatban, kérdezd meg Tőle, még akkor is amikor TUDOD, HOGY MIT FOG VÁLASZOLNI!!!!! Ahogy a Te véleményeid az évek során változnak, úgy az Ő véleménye is változhat!!!! Gondolj bele 10 évesen érdekelt a p.csa nadrág, meg a divat, meg a többi? ;)
2016. okt. 20. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!