Miért baj az anyámnak, hogy sminkelek suliba? 14l
Aki kiakarna oktatni,inkább ne írjon semmit.Köszönöm
Nem kell valami vakolatra gondolni.Általában használok korrektort vagy bb krémet,szempillaspirált meg nagyritkán fehér szemceruzát(ünnepségkor természetesebb árnyalatú szemhéjpúdert)A tanárok se szólnak érte,a házirend meg csak az erős sminket tiltja.(Az más,hogy a tanárokat az se érdekli)
Akkor most mi baj van a sminkemmel?Tényleg sok?Mit csináljak,hogy anya elfogadja?14l
"nállunk", "hozzáálást", "nálatok,hogy van"
14 évesen sminkelni tudsz, helyesen írni nem. Gratulálok, csak így tovább.
a jobb minőségin van a hangsúly.kétlem,hogy a kislány,akinek amúgy nem is engedi az anyja a sminkelést,olyan sok pénzt ad normális sminktermékekre.
legtöbbször a 100-as boltok kínai sminkes részein találok 13-14 éves gyerekeket. na az a sok szar biztos jót tesz nekik... kétlem,hogy pl clinique bb-t használna,ami tényleg nem árt..
Jaj de szanalmasok vagytok istenem.. ez nekem faj.. miert ne sminkelhetne 14 evesen? Sot a bb-krem nem smink.. csak egy szinezett hidratalokrem. Miert kell piszkalni szegeny lanyt? En is hasznalok ennyit ennyi idosen es meg nem estem teherbe es rbanc se vagyok. (Kedves utolso valaszolo)
Ja es nyugodtan pontozzon le a sok prud 30-40 eves, akik szerint a smink bun.
"Akkor most mi baj van a sminkemmel?"
Miért akar minden tini lány kisminkelve iskolában járni????
1.Talán kisminkelt arcra,jobb jegyeket kapnak a tanároktól?
2.Talán pénzt kapnak, az sulitól hogy kisminkelt arccal járjanak iskolában?
3.Talán tinilány kisminkelt arcra, már pénzes pasit akar magának?
?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!