Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj az anyámnak, hogy...

Miért baj az anyámnak, hogy sminkelek suliba? 14l

Figyelt kérdés

Aki kiakarna oktatni,inkább ne írjon semmit.Köszönöm

Nem kell valami vakolatra gondolni.Általában használok korrektort vagy bb krémet,szempillaspirált meg nagyritkán fehér szemceruzát(ünnepségkor természetesebb árnyalatú szemhéjpúdert)A tanárok se szólnak érte,a házirend meg csak az erős sminket tiltja.(Az más,hogy a tanárokat az se érdekli)

Akkor most mi baj van a sminkemmel?Tényleg sok?Mit csináljak,hogy anya elfogadja?14l

2016. szept. 3. 10:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
71%

"nállunk", "hozzáálást", "nálatok,hogy van"

14 évesen sminkelni tudsz, helyesen írni nem. Gratulálok, csak így tovább.

2016. szept. 3. 11:30
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

a jobb minőségin van a hangsúly.kétlem,hogy a kislány,akinek amúgy nem is engedi az anyja a sminkelést,olyan sok pénzt ad normális sminktermékekre.

legtöbbször a 100-as boltok kínai sminkes részein találok 13-14 éves gyerekeket. na az a sok szar biztos jót tesz nekik... kétlem,hogy pl clinique bb-t használna,ami tényleg nem árt..

2016. szept. 3. 11:30
 13/36 anonim ***** válasza:
19%

Jaj de szanalmasok vagytok istenem.. ez nekem faj.. miert ne sminkelhetne 14 evesen? Sot a bb-krem nem smink.. csak egy szinezett hidratalokrem. Miert kell piszkalni szegeny lanyt? En is hasznalok ennyit ennyi idosen es meg nem estem teherbe es rbanc se vagyok. (Kedves utolso valaszolo)

Ja es nyugodtan pontozzon le a sok prud 30-40 eves, akik szerint a smink bun.

2016. szept. 3. 11:37
 14/36 anonim ***** válasza:
73%
# 14 Igen, ha ilyen vackokkal keni magát, akkor úgy fog kinézni 15 év múlva, mint a saját nagyanyja. De ha csak a krémet használja, meg a spirált, akkor azért nem nehéz a zsebpénzből minőséget venni. Remélhetőleg a kérdező nem teszi tönkre magát kínai szeméttel.
2016. szept. 3. 11:39
 15/36 anonim ***** válasza:
22%
Tűnnek el a válaszok, mi ez?!
2016. szept. 3. 11:58
 16/36 anonim ***** válasza:
29%
A moderátorok akcióba léptek, nagyon helyesen.
2016. szept. 3. 12:01
 17/36 anonim ***** válasza:
79%
Az én hugom is 14 eves 😊 gyonyoru szep sima bőre van, ugy gondolom nem is kell neki meg alapozó. De, ha mondjuk pattanásos vagy, kérd meg anyukádat, hogy hagy mehess el kozmetikushoz, ebben az esetben megertem az alapozót :) a szemceruzaval ha vekonyan kihuzod a szemed, szerintem nincs semmi baj. Egy kis szajfeny, max egy pici pirosoto, nagyon fel tudja uditeni az arcot. Ezekkel szerintem nincs baj, foleg ha te igy jobban érzed magad, csak ne vidd túlzásba.
2016. szept. 3. 12:28
 18/36 anonim ***** válasza:
40%

"Akkor most mi baj van a sminkemmel?"

Miért akar minden tini lány kisminkelve iskolában járni????

1.Talán kisminkelt arcra,jobb jegyeket kapnak a tanároktól?

2.Talán pénzt kapnak, az sulitól hogy kisminkelt arccal járjanak iskolában?

3.Talán tinilány kisminkelt arcra, már pénzes pasit akar magának?

?????

2016. szept. 3. 13:13
 19/36 anonim ***** válasza:
24%
A szép lányok jobb jegyeket kapnak a férfi tanároktól.
2016. szept. 3. 13:29
 20/36 A kérdező kommentje:
Anya veszi nekem a sminket..De akkor nem értem mit csodálkozik..
2016. szept. 3. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!