Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj az anyámnak, hogy...

Miért baj az anyámnak, hogy sminkelek suliba? 14l

Figyelt kérdés

Aki kiakarna oktatni,inkább ne írjon semmit.Köszönöm

Nem kell valami vakolatra gondolni.Általában használok korrektort vagy bb krémet,szempillaspirált meg nagyritkán fehér szemceruzát(ünnepségkor természetesebb árnyalatú szemhéjpúdert)A tanárok se szólnak érte,a házirend meg csak az erős sminket tiltja.(Az más,hogy a tanárokat az se érdekli)

Akkor most mi baj van a sminkemmel?Tényleg sok?Mit csináljak,hogy anya elfogadja?14l

2016. szept. 3. 10:30
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
70%

Akkor most mi baj van a sminkemmel?

Az, hogy 14 évesen felsleges ennyi szarral kenegetni az arcodat. 20 év múlva meg sírni fogsz, mert ronda lesz a bőröd.

Tényleg sok?

Igen, sok

Mit csináljak,hogy anya elfogadja?14l

Semmit. Fogadd el, hogy anyud nem engedi, amit helyesen is tesz.

2016. szept. 3. 10:38
 2/36 anonim ***** válasza:
89%

miért nem tőle kérdezed meg?

amúgy gondolom fiatalnak tart még bármilyen sminkhez. + lehet,hogy a sulid laza ilyen téren,de én pl 10 éve voltam ennyi idős és a tanárok minden sminket lemosattak a diákokról a mosdóban.más kérdés,hogy ez mennyire volt helyes, de könnyen lehet,hogy anyukád is ettől tart,hogy a tanároknak nem fog tetszeni és máshogy bánnak veled emiatt..

vagy egyszerűen attól fél,hogy a fiúknak akarsz tetszeni,amiatt sminkelsz.. nem lehet tudni,ezért kéne vele megbeszélned.

2016. szept. 3. 10:38
 3/36 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem sok, de ennyi idősen ne kenj ennél többet magadra. Szerintem ez pont megfelelő a te korodnak.

Ha a tanárok sem szóltak érte, akkor én sem tudom mi lehet a probléma.

Akkor szólnék, ha erős sminket használnál és az iskolában is panasz lenne rád ez miatt, de szerintem ez így rendben van.

Hogy miért baj neki azt csak.ő tudja.

Talán kérdezd meg tőle, hogy miért zavarja és próbáljátok nyugodtan megbeszélni. Nem eget rengető probléma ez. A legtöbb lány sminkeli magát és te most elkezdted. Szerintem csak próbáld meggyőzni, hogy attól hogy sminkeled magad nem leszel tiniribi.

2016. szept. 3. 10:41
 4/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy nálatok,hogy van,de nállunk azt nézik,hogy ki az aki tanul.Meg a hozzáálást.Nem az,hogy kin mennyi smink van meg be van-e festve a haja.Amúgy nekem anya hatodikba megengedte a sminkelést,ő vett mindent ezért nem értem miért most lett baj.
2016. szept. 3. 10:44
 5/36 anonim ***** válasza:
70%
Mi döntjük el hova írunk. Nem a tied a gyik. Kislánynak pedig felesleges smink. Aki szép, az anélkülis. Főleg a te korodban. Max pattanás elleni krém való még neked.
2016. szept. 3. 10:47
 6/36 anonim ***** válasza:
32%
Ahj hagyjatok mar szegenyt! Lehet nincs tokeletes bore es azert hasznal alapozot/korrektort... Nyugodtan csinald,anyuddal meg beszeld meg hogy semmi nincs egy alapozoban meg szempillaspiralban. Nem fekete szajjal meg szemhelypuderrel, piercingekkel jarsz. En 12 eves koromban használtam eloszor szempillaspiralt, igaz akkoriban mar kinéztem vagy 15nek. Ne foglalkozz anyuddal! 16l
2016. szept. 3. 10:50
 7/36 anonim ***** válasza:
32%

Én sem támogatom, hogy gyerekek sminkeljék magukat, de azért a kérdező már nem annyira gyereknek számít. Nekem senki se mondja, hogy egy színezett hidratáló (BB) krémtől, és egy szempillaspiráltól összedől a világ. Szinte még csak sminknek sem hívnám. Ezek csak a természetes szépséget emelik ki, sokatoknak fel sem tűnne, hogy van rajta valami.

Láttátok volna én milyen mennyiségű vakolatot hordtam magamon ennyi idősen, a középsuli kezdetével, na az gáz volt. Nagyon gáz. Bárcsak ennyi lett volna, mint a kérdezőé.

Amennyit a kérdező használ, azzal semmi gond nincsen. Sőt ennyit minden nő megtehetne magáért...

Akik itt hőbörögnek, lefogadom nagy része mind foltos arcú, lustaság miatt elhízott, 35-45 évesen vén szatyornak kinéző elhanyagolt nők. A férfiak meg jobb ha álszent módon nem is szólnak, az utcán simán a 14 éves lányok után fütyülnek, vagy jól hallható alpári megjegyzéseket tesznek smink ide-vagy oda.

2016. szept. 3. 11:03
 8/36 anonim ***** válasza:
39%

"Akik itt hőbörögnek, lefogadom nagy része mind foltos arcú, lustaság miatt elhízott, 35-45 évesen vén szatyornak kinéző elhanyagolt nők."

gratuálok,csak semmi általánosítás.. amúgy pont azért lehet valakinek csúnya bőre, mert fiatal korától kezdve agyon sminkeli magát.... nekem is volt egy idő,amikor minden nap bb krém vagy alapozó volt fent. sokkal szebb volt előtte a bőröm,amikor még nem használtam semmit..nem jó ez a sok kencefice..egy hidratált arcbőr sokkal szebb,mint egy agyon alapozótt arc,ami alatt ott vannak a bőrhibák ugyanúgy.. de mindegy..

nyilván nem lesz baja a kérdezőnek a bb-től meg ettől a pár sminkterméktől, de elég gusztustalan volt ez a megnyílvánulásod 10#..

2016. szept. 3. 11:07
 9/36 anonim ***** válasza:
74%

A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy nálatok,hogy van,de nállunk azt nézik,hogy ki az aki tanul.Meg a hozzáálást.Nem az,hogy kin mennyi smink van meg be van-e festve a haja.

Ezek szerint a tanulás neked nem nagyon megy. Mert írni nem tudsz helyesen.

2016. szept. 3. 11:18
 10/36 anonim ***** válasza:
32%

# 11 Igen, az igazság gyakran fáj, és gusztustalan, annak aki nem tudja elfogadni. Viszont én feleslegesnek találom a szart szépen becsomagolni, mert attól még szar marad. De akkor hogy ne általánosítsak a "mind" szót kivenném abból a mondatból. De! Általában tényleg azok pampognak ilyen témában, akik nem hajlandóak kicsit sem adni magukra.

Te azt írod, hogy a bőröd sokkal rosszabb volt, mikor "sminkeltél". ( még mindig tartom, a BB nem smink ) Akkor én ellenpélda vagyok, közel 20 éve sminkelek, a bőrömmel semmi baj sincs, sőt - leszámítva azt az egy picike szarkalábat a szemeimnél, ami erős vigyorgással mutatkozik meg - még csak ráncaim sincsenek. Smink nélkül 25 év körülinek saccolnak, pedig 33 vagyok. A rossz bőrminőség pedig nem feltétlenül múlik azon, ki sminkel, és ki nem. Egy jobb minőségű BB biztosan nem ronthat az arcbőrön.

2016. szept. 3. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!