Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 23 éves lányom egy 39 éves...

A 23 éves lányom egy 39 éves férfival jött össze. Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Tudtam, hogy van barátja de azt mondta úgy érzi nem jött el az ideje a bemutatásnak. Tegnap elmondta,hogy 6 hónapja tart a dolog. Szerintetek nem nagy a korkulonbseg?
2016. szept. 1. 10:27
1 2 3 4 5
 41/43 Andizsuzsi ***** válasza:

"nem vágytam olyan nőre, akinek egy majdani gyerek fontosabb az életében, mint a jelen párja, illetve, aki úgy választ párt, hogy eleve "apának valót" keres.."

Azért azt tudni kell, hogy a nők elsöprő nagy többsége úgy választ párt, egyszerűen genetikailag így vagyunk kódolva. Nyilván van olyan, amikor egy nő nem vágyik gyerekre, és szerencsés, ha ő olyan párt talál, aki szintén nem.

De mellesleg az, hogy valaki gyerke(ke)t vállal, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ettől a férjét elhanyagolja bármilyen formában. Nyilván aki semmiképpen nem akar vagy tud alkalmazkodni, az ne vállaljon gyereket. De remekül lehet gyerekkel is (egészen kicsivel is) teljes életet élni, csak akarni kell.

2021. júl. 30. 13:17
 42/43 anonim ***** válasza:
#41, ugye kinek mit takar a "teljes élet". Nekem pl alapvető benne a spontaneitás is. Meg aztán itt van ez a "nem feltétlenül jelenti azt, hogy ettől a férjét elhanyagolja " dolog is... ugye az a különbség, hogy amikor leírtam azt, amire válaszoltál, akkor voltunk 20. éve együtt a párommal, most a 25. évet tapossuk együtt... de ettől még a házasság intézményére egyikünk se vágyik... bezzeg ha van egy "közjószág" (gyerek), már mást se hallanál főleg a felmenőidtől, mint "ez a kötelességetek, mert ígymegúgy a gyerek érdeke...", így meg békéd van, hogy a saját elveid szerint élhess. Tudod, a "közjószág" lététől boldog-boldogtalan úgy érzi, hogy joga van belepofázni az életedbe... (élén ugye a "közjószág"-ozó politikával), ha nincs, akkor sokkal inkább tudsz a saját elveid szerint élni, sokkal kevésbé kerülsz mások hatása alá.
2021. aug. 1. 00:13
 43/43 anonim ***** válasza:
Mellesleg ez ugye egy 5 éves kérdés, azóta valszeg már rég eldölt a kérdésben szereplő kapcsolat sorsa valamilyen irányba. MI mindenesetre azóta is ugyanúgy együtt vagyunk a párommal, ugyanannyi korkülönbséggel (16 év) mint ami a Kérdésben is szerepel.
2021. aug. 1. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!