A 23 éves lányom egy 39 éves férfival jött össze. Szerintetek normális?
8# igen, biztos mindenki hibás,csak te nem,hogy 30 éves korodra sem sikerült kialakítani egy kapcsolatot.
kérdező: valóban nagy a korkülönbség, de ha azt nézed, mindkét fél felnőtt. nem az az eset van,amikor a 15 éves lányodat behálózza egy idősebb pasi.ott tényleg azt mondanám,hogy szólj közbe. de itt nem ez a szitu. 23 éves,nyilván maga is el tudja dönteni,hogy kivel jár. próbáld megismerni a pasit. ha nem is örülsz neki, ne mondogasd. ha nem valók egymáshoz,úgyis szétmennek. de ha egymáshoz valók,akkor ki tudja meddig lesznek még együtt boldogan..ne árnyékold be azzal,hogy kardoskodsz a pasi ellen. ha csak nincs családja(feleség,gyerek)akkor nem értem mi a gond.
Utolsó! Te meg azért nem találsz párt mert önsajnálatban élsz!
És gondolom te sem vagy a jobb a deákné vásznánál: Te is válogatsz! Ahogy a többiek is....az anyagiaktól függetlenül....Vagy nem? :-)))
De egy biztos! Ha letudnád győzni, túl tudnál adni ezen az érzéseden hogy vannak nők akiket csak a pénz érdekel és a gazdag pasikra buknak, akkor lehet nem lennél ennyire savanyú és beskatulyázott!
Ha nem nős, akkor nem tudom mi a probléma.
Amúgy nagy korkülönbség, de ha megértik egymást, akkor nincs probléma.
Nekem nem volna normális, ahogyan a szado-mazo szex sem volna az. De tudomásul veszem, hogy más meg azt kedveli.
Egyébként ordít, hogy apakomplexus. Kérdező, te ugye az anya vagy? Lányod apja veletek él? Ha nem, van kapcsolata lányodnak vele?
A férfi 39 évesen milyen élethelyzetben van? Nős, és lányod a szeretője? Elvált? Ez esetben van-e gyerek? Föl akarja-e vállalni az ezzel járó bonyodalmakat a lányod?
Vagy 39 éves (agg)legény? Mi az oka, hogy eddig nem sikerült párt találnia?
Szerintem ezekre a kérdésekre próbáld megtalálni a választ, akkor jobban fogod érteni, ill. esetleg lányodnak az esetleges kockázatokat felvázolni.
Szerintem mindenképp biztasd, hogy mutassa be neked és próbáld te kiismerni.
Nem, egyáltalán nem tartom normálisnak ezt a korkülönbséget. Illetve, hogy is mondjam, 16 év, egy 50 meg egy 66 éves ember között nem lenne fene mód vészes, de most kb úgy állnak, hogy a párja majdnem KÉTSZER annyi idős. Ez azért egy kicsit sem átlagos.
Amire gondolni tudok ilyen esetekben:
- Apakomplexus. Volt a lányod életében valaki aki az igazi, szülői apaszerepet betöltötte?
- Másik szokásos eset: a 23 éves férfiak még csak most kezdik az életet, valószínűleg nincs saját lakás (maximum albérlet), nincs kocsi (maximum egy régi, olcsó), viszonylag pályakezdők, a végzettségüknek megfelelő szakterületen még csak a ranglétra alján. Ezzel szemben egy 40 éves embernek már valószínűleg van saját egzisztenciája. Röviden összefoglalva: az idősnek van pénze, a fiatalnak nincs.
Viszont azon túl, hogy aggódsz érte és esetleg egyszer komolyabban elmondod neki az aggályaidat, mást nem tudsz tenni, felnőtt ember, ha pedig ezzel folyton a nyakára jársz, csak azt éred el vele, hogy megromlik a kapcsolatod.
Megnyugtatásul: a pasi fizikai állapota (gondolva itt a kinézetére) az idő előrehaladtával egyre rosszabb lesz a lányod kortársaihoz képest, vagyis az ilyen kapcsolatoknak (szerintem) nincs túl hosszú jövője általában.
#19: ezért írtam, hogy fenntartásaim lennének.:-) Amiket el lehet oszlatni az ismeretség során, de rá is lehet erősíteni.
Mindenesetre a lány felnőtt, az ő döntése kell, hogy legyen a párválasztás, nem a szüleié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!