Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 23 éves lányom egy 39 éves...

A 23 éves lányom egy 39 éves férfival jött össze. Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Tudtam, hogy van barátja de azt mondta úgy érzi nem jött el az ideje a bemutatásnak. Tegnap elmondta,hogy 6 hónapja tart a dolog. Szerintetek nem nagy a korkulonbseg?
2016. szept. 1. 10:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
80%
#30 "A 39 éves férfihoz egy "bepánikol" 34-35 éves nő illene, aki már nagyon szülni szeretne." - már bocs, de honnan a pokolból veszed azt, hogy az a 39 éves férfi mindenáron anyukát keres a megszületendő utódainak, és pont erre keres nőt? Én anno 33 évesen pont ezért ábrándultam ki a korosztályom nő tagjaiból, mert aki szabad volt közülük, az többnyire a "karrier-egzisztencia-babóka" körben pörgött, én meg TÁRSAT kerestem magamnak, nem üzlettársat a családi Kft-hez, és nem is anyukát, nem vagyok oda se az anyagias, se az "anyatípusú" nőkért. (és mert a férfiak nagyobb része van így vele, mint ahány ilyen nő van, nos ezek a nők a saját korosztályban már tutin foglaltak...)
2016. szept. 2. 01:03
 32/43 anonim ***** válasza:
74%
Ha jol megértik egymást akkor jobban teszitek ha nem szoltok bele választásába mert csak elvaditjátok magatoktol.
2016. szept. 2. 04:44
 33/43 anonim ***** válasza:
66%

"Én anno 33 évesen pont ezért ábrándultam ki a korosztályom nő tagjaiból, mert aki szabad volt közülük, az többnyire a "karrier-egzisztencia-babóka" körben pörgött"

Tudod a nőknél van egy olyan kis bibi, hogy ők nem tudnak még 60+ évesen is gyereket csinálni, 33 éves kor körül már veszélyesen a végén járnak az idejüknek.

Egyébként a nők mindig az idősebb férfiakra/fiúkra buknak. Középiskolától fogva ez megy, ott is az a "menőbb" ha valakinek már egyetemista barátja van, ő meg még tizenegyedikes.

2016. szept. 2. 09:00
 34/43 anonim ***** válasza:
59%

"Tudod a nőknél van egy olyan kis bibi, hogy ők nem tudnak még 60+ évesen is gyereket csinálni, 33 éves kor körül már veszélyesen a végén járnak az idejüknek. " - bár ez erősen barokkos túlzás - a magyar értelmiségi nők első szülésének mediánja 29,5 év - de értem, mire célzol.

Akkor úgy fogalmaznék, hogy nem vágytam olyan nőre, akinek egy majdani gyerek fontosabb az életében, mint a jelen párja, illetve, aki úgy választ párt, hogy eleve "apának valót" keres... nem gondolom, hogy az anyaság és a babókák körül forogna az univerzum, vagy ez a téma lenne a legfontosabb a világban.

2016. szept. 4. 01:50
 35/43 anonim ***** válasza:
62%
"Egyébként a nők mindig az idősebb férfiakra/fiúkra buknak. Középiskolától fogva ez megy, ott is az a "menőbb" ha valakinek már egyetemista barátja van, ő meg még tizenegyedikes." - nézd, aki középiskolásként minden áron egyetemistát keres, az karrierista... és úgyis dobni fogja, ha önmaga is egyetemista lesz. Na, ehhez képest amikor a zasszony tizenegyedikes:) (én jobb szeretem a harmadikos középiskolás, gimis) volt, én pont munkanélküli (33) voltam. Na, ezért taposhatjuk a 20. évünket együtt... mert én nem anyukának valót kerestem, ahogy a párom se apukának valót a majdani gyerekeinek - hanem mindketten TÁRSAT saját magunknak. Vágod? Számomra az a normális társ, akinek NEM a karrieregzisztenciababóka "szentháromság" körül forog a világ.
2016. szept. 4. 02:02
 36/43 anonim ***** válasza:
50%

Vagyis 33 évesen még éretlen voltál az apaságra, arra, hogy saját magadon kívül másért is teljes felelősséget vállalj. Ezért aztán sérelmezted, ha egy nő a veled elképzelt közös életbe egy (vagy több) közös gyermeket is belegondolt, és ezt őszintén, ahogy leendő társhoz illik, el is mondta. Te elmondtad a kapcsolat kezdetén, hogy nem tervezel gyerekeket, mert a nő teljes figyelmére igényt tartasz?

Amúgy nincs ezzel a hozzáállással baj, csak lefordítottam neked, hogy valójában mi történt.:-)

2016. szept. 4. 02:10
 37/43 anonim ***** válasza:
62%

"Vagyis 33 évesen még éretlen voltál az apaságra, arra, hogy saját magadon kívül másért is teljes felelősséget vállalj."- miért is kellene olyasmit vállani, amit nem akar az ember???

"ha egy nő a veled elképzelt közös életbe egy (vagy több) közös gyermeket is belegondolt, és ezt őszintén, ahogy leendő társhoz illik, el is mondta" - már bocs, de épp azt mondtam, hogy 20 azaz HÚSZ éve tök jól megvagyunk a párommal, amihez képest a magyar házasságok átlagos időtartama 13,5 év. Most voltaképp irigykedsz, vagy mi???

2016. szept. 4. 02:19
 38/43 anonim ***** válasza:
74%
Egy éve ünnepeltük az ezüstlakodalmunkat. A gyermekeink jelenlétében, majd elutaztunk kettecskén Zanzibárra, második nászútra. Mit is kellene irigyelnem?:-)
2016. szept. 4. 02:39
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Akkor semmit - pont ugyanúgy jócskán túl vagytok az átlag magyar házasságok időtartamán, mint mi:) (sok boldogságot:))))

Akkor csak azt kell felismerni, hogy a fontos az lenne, hogy minden ember a magához illő párt találjon... és kész a boldogság receptje:)

2016. szept. 4. 02:45
 40/43 anonim válasza:
Sokan akkora hülyeséget írtok úristen....
2021. júl. 29. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!