A 23 éves lányom egy 39 éves férfival jött össze. Szerintetek normális?
39 éves férfi részéről normális az, hogy jó neki egy 23 éves csaj. (Pl. egy vagyon nélküli, de viszonylag jó autót és bérelt lakást fenntartó férfit egy fiatal csaj tud csodálni, míg sok korabeli lesajnálja, hogy semmije sincs.)
23 éves csajnak is lehet kellemes kompromisszum egy normálisabb 39 éves férfi, aki még jó kondiban van, és van egzisztenciája ahhoz, hogy tartalmas közös programjaik legyenek, sokat utazgassanak.
Ha nem él párkapcsolatban a pasi akkor szerintem felesleges ezen rágódni. Hasonló korú gyerekeim vannak mint neked, valószínűleg is engem is sokkolna, hogy majdnem 20 évvel idősebb párt talált. Viszont én adnék a gyerekem párjának egy esélyt hogy bizonyítson hogy szereti és tiszteli a gyerekemet. A lányod felnőtt nő! Az ő döntése, viszont te a háttérbe szemmel követheted a kapcsolatukat.
Amúgy az öcsém pont egy szituban van most. Majdnem 40 felett van és a lány 20-on éves... Az idős nagynénémet egyenesen sokkolta a tényt. Engem akart rábeszélni, hogy beszéljek az öcsémmel mert lehet hogy a lány kihasználja stb.... nekem vannak fenntartásaim, viszont én nem érzem azt hogy helyesen cselekednék ha beleszólnék, tanácsokat osztogatnék neki....én inkább azon vagyok, hogy megismerjem a lányt és megkedveljem. Az idő meg majd mindent elrendez! Különben is mennyi az esély, hogy egy vele egykorúval jó lesz és hosszútávú lesz a kapcsolat? Ezt nem lehet előre tudni!
Szerintem a kapcsolatukra egyedül ti nem vagytok érettek, ezért sem mutatja be.
Ha egyéjszakás lett volna annak már vége lenne.
Nem hasonló korú, csak hasonló korkülönbségű párt ismerek, ők egy kicsit idősebbek már azért, a lány harminc felé, a párja negyvenöt körüli. És komolyan gondolják, házasság, gyerek, minden.
A lány azt mondta, a saját korosztályával nem találta meg a hangot.
Köztünk 11 év a korkülönbség, és 22 éve vagyunk házasok.
Semmit nem jelent a kor. Legfeljebb téged zavar,hogy szerinted inkább hozzád illik korban... ,ezt neked kell elfogadni, a lányod és a párja már elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!