A 23 éves lányom egy 39 éves férfival jött össze. Szerintetek normális?
Ez azért így jobban hangzik.
De arra nem válaszoltál, NEKED van-e férjed? Lányod kapott-e apamintát?
Ha meghökkensz a választásán (én is meghökkennék), akkor azért tudatosítsd magadban, hogy a te nevelésed eredménye, hogy egy más korosztályhoz tartozó férfihez vonzódik ill. őt vonzotta be.
Szia!
Nálunk a húgom van együtt 23 évesen egy 40 éves pasival..
Mikor először elmesélte nekünk és a szüleinknek, hogy hány éves, hát mindenki ki volt borulva, és kézzel-lábbal próbáltuk lebeszélni. Anyuval úgy elmérgesedett a viszonya, hogy akkoriban 2 hónapig alig beszéltek egymással. Aztán ahogy teltek a hónapok, mindenki lenyugodott és próbáljuk elfogadni. Nem mondom, hogy sikerült, annyi, hogy neki nem mondjuk már mi is a véleményünk, mert azon kívül, hogy összevesznénk, nem lenne előrébb senki. Ők 1 éve vannak együtt, úgy látszik, hogy boldogok. Egyébként ha ránézek a barátjára azt mondanám, hogy 30-35 éves, és gondolkodásban sem ott van mint egy 40 éves szerintem. Talán ezért is vannak ilyen jól meg együtt.
Mi úgy vagyunk vele, hogy ha húgomnak erre van szüksége, és úgy érzi, hogy most ez neki jó, akkor legyen..az ő dolga. De azért ott van bennünk az is, hogy ha pl. 3 év múlva mégsem úgy alakul a kapcsolatuk, akkor húgom még mindig ott lesz 26 éves, és előtte az élet még, így sok "veszíteni valója" nincs.
Ha nagy,ha nem a korkülönbség neked ehhez aztán semmi közöd sincs. Véleményedet el mondhatod vagy megfogadja a lányod vagy nem...de ha ők jól megvannak akkor ennyi.
Felnőtt ember a lányod úgyhogy pszt
25.: Részvétem! Nem lehet könnyű életetek.
Nekem 10 év a maximum korkülönbség, ennél fiatalabb lányokra rá se nézek. Remélem megtalálom a társam, de ha nem, 30 felett sem szeretnék nálam 10 évvel fiatalabb lányoknak udvarolni. Felelőtlenségnek tartom, mert majd 20 év korkülönbséggel garantáltan özvegyasszony lesz viszonylag fiatalon, mondjuk 50 évesen. A gyerekei pedig félárvák pont abban az időszakban (egyetemi évek közepe), amikor a legkeményebb apai támogatásra szorulnának!
Ez felelőtlenség lenne.
A lányod férje 70 éves lesz, mire a gyerekei elvégzik az egyetemet!!!
Felteszem a lányod 30 éves kora körül szeretne szülni.
Ha most szül, azzal nyernek 6-7 évet, de az sem túl sok.
Megértem az aggodalmad.
Egyébként szomorú, hogy a 39 éves, vélhetően elvált, vagy élettársiból kilépett pasik happolják el a huszonéves menyecskéket a tisztességes húszas éveik végén járó férfiaktól!
Ráadásul 2011-es KSH statisztika, hogy a 28 - 30 éves nőknek 1,5-szörös esélyük van arra a férfiakhoz képest, hogy velük egykorú társuk legyen!
De ugye a biztos anyagi háttér mindenek felett és ma sokaknak csak a pénz számít...
A 39 éves férfihoz egy "bepánikol" 34-35 éves nő illene, aki már nagyon szülni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!