Szerintetek normális dolog ha a nő eltartatja magát a
férfival?
Figyelt kérdés
És a férfitól kap "zsebpénzt"? Te el tudnád ezt viselni? Sok ilyen eset van manapság még? (nem arra gondolok amikor a nő állást keres és addig a férje fizetéséből élnek)
Na ugy latom a kommentem inspiralt, hogy feltedd ezt a kerdest. :)
2011. ápr. 3. 16:16
2/46 anonim válasza:
igen, barátom nője mindig kért tőle pénzt arra, hogy szolizzon, kozmetikushoz menjen, manikűröshöz, ruhát vegyen, stb, merthogy neki az a lényeg, hogy jól nézzen ki
2011. ápr. 3. 16:16
3/46 anonim válasza:
Elso vagyok: amugy hozzateszem, hogy NEM, NEM NORMALIS.
2011. ápr. 3. 16:17
4/46 anonim válasza:
Ha közben háztartást vezet és gyereket nevel, akkor igen.
5/46 anonim válasza:
Ha a nő közben otthon hasznos munkát végez, a férjnek meg semmi dolga nincs, csak munkába menni, és keresni a pénzt, és az ő keresetéből ketten meg is tudnak élni, akkor teljesen normális.
6/46 anonim válasza:
én nem szerettem, két évig viseltem, utána ott hagytam.. engem a pénz nem boldogit, ő meg nem fogta fel..
ennyi
2011. ápr. 3. 16:18
7/46 anonim válasza:
Embere válogatja. Van, akinek ez természetes, van, akinek meg nem.
Sok férfi azt szereti, ha mindenben tőle függ a barátnője, vagy a felesége.
2011. ápr. 3. 16:18
8/46 anonim válasza:
Egyre több ilyen van. De a forgatókönyv mindig ugyan az. 4-6-8-10-X év múlva megy a levesbe, mert jön helyette egy fiatalabb. Akkor meg néznek, hogy hoppá.
2011. ápr. 3. 16:19
9/46 A kérdező kommentje:
Sokan megoldják a munka mellett a gyereknevelést + a háztartás vezetését is szerintem. Én biztos nem bírnám otthon sokáig az fix.
2011. ápr. 3. 16:20
10/46 napietus válasza:
nálunk úgy van, hogy a fizum a zsebpénz (pedig nem kevés, de ha még rezsire is költenék belőle, akkor egy csomó mindenre nem maradna) :) nekem a háztartási kiadásokra hál'Istennek sosem volt gondom. otthon apum rendezte ezeket a dolgokat, mióta férjnél vagyok, a férjem. igazából el tudna tartani, de én nagyon unatkoznék itthon, meg neki is az a véleménye, hogy ne essek ki a szakmámból, és ne forduljon elő az a kellemetlen helyzet, hogy még fagyira is tőle kelljen pénzt kérnem.
szóval vannak, akiknek így jó, nem kell ebbe beleszólni. amíg mindkét félnek megfelel, addig bármilyen felállás "normális".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!