Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Régimódi vagyok, és ez teljese...

Régimódi vagyok, és ez teljesen rendeben van így?

Figyelt kérdés
A fiam barátnője tanul, nem dolgozik ezért a fiam jövedlméböl élnek ketten. Már 3 éve élnek együtt, és a lány folton jön-megy utazgat, bulizgat a barátnőivel, miközben a fiam csak dolgoik.
2016. aug. 30. 19:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"szerintem egy szülő miután elmúlt 18 éves a gyereke is támogatja."

Nem azt mondom, hogy ne támogassa - de csak ésszerű keretek között, annak tudatában, hogy 18 éves korától elsősorban ő maga felelős saját magáért, vagyis ne higgye azt se a gyerek, se a szülő, hogy a szülők kötelessége lehetővé tenni azt, hogy kár 40-50 éves koráig is csak tanulhasson a gyerek.

"Érdekes szülő lehet az aki leszarná a gyerekét ha szüksége lenne segítségre azért mert már elmúlt 18 éves."

Igen. De szerintem ugyanilyen "érdekes" gyerek az is, aki már elmúlt 18, mégis leszarja, hogy a szülei milyen áron tolják alá még mindig annak a lehetőségét, hogy ő tanulhasson.

2016. szept. 1. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!